Габи от "Ергенът”: Не исках да си ходя, но с Виктор не си пасвахме ВИДЕО

Габи от "Ергенът”: Не исках да си ходя, но с Виктор не си пасвахме ВИДЕО
A A+ A++ A

Габи от "Ергенът” е забавна, провокативна и винаги готова за нови предизвикателства. Тя е и една от участничките, които най-ярко се откроиха още в първия епизод и определено грабна вниманието на хилядите зрители. Вижте какво каза тя пред Jenite.bg.

Те се срещнаха с нея лице в лице и да си поговориха за участието ѝ в култовото риалити, годеника, отношенията с част от участничките, плановете за бъдещето и  най-щурите ѝ постъпки.

Как се реши да участваш в това предаване?

Още от преди 7-8 години имам някаква голяма страст към риалити форматите. Като видя някъде реклами, че се търсят хора за нещо съм първа писта. Като цяло ми е като хоби. За ергена се записал съвсем случайно. С моя годеник се бяхме скарали за няколко дни и ми излезе реклама в сайт за дрехи. Започнах да попълвам. Въпросите бяха лични и провокативни. Попълних ги, но не бях запозната на какво ниво ще бъде форматът.

Гледала ли си чуждестранните варианти на формтите?

Нищо не съм гледала. На летището с момичетата се заговорихме и след това разбрах, че става дума за международен формат.

С какви очаквания тръгна натам?

Гледах рекламата по телевизията, видях Виктор и бях сигурна, че ще сме много млади, добре подбрани.

Искаше ли да опознаеш Виктор, при положение че ти си имала приятел по време на снимките?

Главната идея е да се отиде там заради него, но аз не обичам конкуренцията и не съм състезателен тип човек. Дори да не бях с приятел, не мисля че с Виктор имаме допирни точки.

А какво хареса в него?

Виктор изглежда доста добре, радост за окото е, има хубава усмивка, джентълмен е. Просто той самият е по-свит и скромен, а пък аз съм в другата крайност. Не мисля, че щяхме да си допаднем спрямо всекидневието си.

Защо според теб той не ти даде роза?

Ние имахме много малко контакт като цяло, в самата къща не бяхме нон-стоп с него. Виждаме се само на срещите, коктейлите и индивидуалните срещи. Истината е, че, ако бях си наумила щях да избутам всички и само аз да си говоря с него. Но в крайна сметка аз предпочетох компанията на момичетата, защото беше много забавно, правехме си страшни купони!

Имаше ли караници и кавги?

Много бързо се сближихме и буквално на третия ден вече знаехме всичко една за друга. Не е имало човек, за когото да кажа, че не мога да понасям. Като цяло не обичам споровете и страня от тях. 

В момента има доста спорове с Алекс. Какво е мнението ти?

От началото допусках, че там ще има някакъв проблем. Още преди да започнат снимките имах лек спор с нея и веднага разбрах за какво става въпрос. Има си хора, които не са моята кръвна група. В такъв момент ставам и не се разправям. Самата тази изолация без телефони и без близки хора явно повлиява.

Ти самата се разплака накрая. Дали това напрежение ти е повлияло?

Не съм плакала там, защото съм имала спречквания. Първите 3 дни не исках да оставам, после не исках да си ходя. Много свикнах там. Всичко много ми допадна - самите предизвикателства, груповите срещи, много ми беше готино. Въобще не съм очаквала, че мога да си тръгна толкова рано, защото обикновено не ми липсва  мъжко внимание и си мислех, че Виктор ще иска да ме опознае.

А какво не успя да покажеш, а ти се искаше?

Аз още в началото си показах целия репертоар и точно заради това се сближихме всички. Имаше хора, които много ме предразполагаха, като Вики Капитонова, Венетка, дори Зори. Аз съм човек на настроенията, то се вижда как скачаме, пеем.

Виктор не спечели сърцето ти, но с какво твоя годеник успя?

Той е една скрита лимонка. Този тип мъже, които са супер непредсказуеми. Нещата се стекоха много бавно. През 10 дена излизахме на кино или вечеря. Въобще не съм имала надежди, че това ще е човекът. Той само изглежда спокоен, но всъщност е щур като мен. На третия месец бяхме сгодени, а съм имала връзки от по 9 години. Той успя да спечели доверието ми, което при мен е много трудно.

Защо Габи изхвърля годежния си пръстен, планира ли да става майка и какво я притеснява в съвременните отношения между хората, можете да разберете във видеото по-долу.

 

#Ергенът #Габи #Peika&Jenite YouTube

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Интервю
Последно от Интервю

Всички новини от Интервю »