Ергенката Виктория кърти: Не съм грозна, приличам на духчето Доби!

Ергенката Виктория кърти: Не съм грозна, приличам на духчето Доби!

колаж Фейсбук

A A+ A++ A

На домашния дух от „Хари Потър“ Доби се оприличава ергенката Виктория. Бившата вече служителка в БфС е обект на редица шеги и закачи заради външния си вид.

Виктория дори си има и прякор в имението с останалите момичета, които я наричат „цър-пър“. А в интернет ври и кипи от колажи с нея и на кого мяза.

„Оприличават ме на едно човече, дори и не знам откъде е, може би някакъв филм. Аз обаче смятам, че приличам на духчето Доби“, призна самата Виктория и показа, че в колата си държи кукла на домашния дух от „Хари Потър“.

30-годишната брюнетка споделя, че е била наясно с хейта, който ще отнесе. Ала не се притеснява от него. Напротив - приемала го с усмивка. И се забавлявала истински с шегите на свой гръб.

„Нямам търпение да видя какво ще измислят. Не се срамувам от физиономията си, защото имам огледало в къщи, в колата, в чантата. Красотата е субективно нещо“, казва още най-одумваната ергенка.

Разлетяха се слухове, че Виктория имала любовни авери с няколко от популярните ни футболисти. Говори се, че дори е гадже на играча на ЦСКА Иван Турицов. Когато е на трибуните на стадиона на „червените " Виктория винаги е облечена във фланелка на ЦСКА. Дали обаче има нещо между ергенката и национала засега няма официално потвърждение.


#Виктория #Ергенът

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници