Jenite.bg подкаст: Алекс Гърдева за "Ергенът" и класиране на ергените

Jenite.bg подкаст: Алекс Гърдева за "Ергенът" и класиране на ергените
A A+ A++ A

Естествен ли е Алек и влязъл ли е предаването за любов? Натурално ли е поведението му или просто се старае да се държи на ниво, за да отговори на очакванията на публиката, както и да се хареса на дамите? Кои участнички са естествени и кои прикриват същността си? Тези и много други неща, свързани с новия сезон на "Ергенът" обсъдихме с Александра Гърдева.

"Харесвам Маги, Екатерина и Надежда. Най-естественото момиче в този сезон е Васка и чисто визуално ми харесва най-много", споделя Алекс.

А кои участнички не са ѝ допаднали, особено по отношение на поведението?

"Не ми допадна образа на Христиана, въпреки, че в очите ѝ е изписано колко добър човек е. Харесва ми начина, по който изразява емоциите си, но не харесвам как напада хората. А за Виктория мога да кажа, че я познавам лично и тя не е човека, който представят в предаването", обяснява тя.

Нямаше как да не засегнем разделението на два отбора тази година. Напълно целенасочено форматът раздели дамите на млади и зрели, което доведе до редица спорове и съревнования.

"За мен тази тема е много елементарна, но мога да кажа, че по-зрелите жени по нищо не отстъпват на младите момичета. Когато жената има опит тя блести от самочувствие, което се вижда в енергията ѝ. Точно това дърпа мъжете", твърди Алекс.

Според нея, жените над 30 са в пика си и момиче на 20 много трудно ще ги "бие" по каквото и да било.

Коя дама е влязла, за да срещне любовта и коя, за да набере популярност в Instagram? Как Александра оценява тримата ергени? По кои участнички си пада Алек? Гледайте и ще разберете?

#"Ергенът"

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Интервю
Последно от Интервю

Всички новини от Интервю »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници