Цветанов отиде до Бали да слуша похвали

Цветанов отиде до Бали да слуша похвали
Цветан Цветанов отиде в Бали по покана на Мишел Лионхарт, която откри офис на ДЕА в София на 3 април. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Министърът на вътрешните работи Цветан Цветанов се разходи до остров Бали, за да получи похвала за дейността на българските служби срещу трафика и разпространяването на наркотици.

По време на Международна конференция за контрол на трафика на наркотици Браян Никълс от Държавния департамент на САЩ поздрави Цветан Цветанов и главен комисар Станимир Флоров, който го придружава на конференцията.

„Изключително висока е оценката на Департамента към българското министерство на вътрешните работи за усилията, които полага в борбата с организираната престъпност и корупцията, действия, които трябва да се прилагат системно и да продължат и за в бъдеще“, изтъкнал Браян Никълс, цитиран от пресцентъра на МВР.

Директорът на американската служба за борба с трафика на наркотици ДЕА – Мишел Лионхарт, подчерта значението на международното сътрудничество в тази сфера, която само в САЩ генерира годишен оборот от над 2 млрд. долара.

Мишел Лионхарт, която посети България в началото на април, за да открие офис на ДЕА в София, също похвали българските власти за „отличното сътрудничество“.

#Цветан Цветанов #Бали #Мишел Лионхарт #трафик на наркотици #Станимир Флоров

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Външна политика
Последно от Външна политика

Всички новини от Външна политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници