Симеонов държи на задължителен вот от догодина

Симеонов държи на задължителен вот от догодина
Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Лидерът на НСФБ Валери Симеонов обяви, че една от целите на партията е да бъде въведен задължителен вот от догодина. Това стана пред журналисти в събота преди началото на Втория конгрес на партията в НДК. По неговите думи въпросът за въвеждането на задължително гласуване е обсъждан с ГЕРБ и с Реформаторския блок и не може да се поставя като условие за подкрепа на управлението. „Какъв ултиматум, това е прието, съгласувано с другите партии”,
коментира Симеонов относно публикации в медиите. 

Валери Симеонов коментира, че нямат възражение срещу назначението на Фейзи Бекир за заместник-министър на финансите. След като е кандидатура на ГЕРБ и член на ГЕРБ, нямаме никакво възражение, ние по принцип приемаме назначения от различни етноси, стига да не са членове на протурска или чужда партия, посочи той.

Симеонов коментира, че за него не е драма дали днес ще бъде преизбран начело на НФСБ. Той очаква и критики, и одобрение.

„Макар и по малко, ние се опитваме да реализираме нашата програма. Знаем, че това няма как да стане бързо, но ще стане. Има ли постоянство, цел и кауза, нещата се случват“, каза от своя страна съпредседателят на Патриотичния фронт Красимир Каракачанов по време на конгреса.

Той благодари на Валери Симеонов за това, че са намерили подход към колегите от ВМРО.

#Валери Симеонов #НФСБ #Красимир Каракачанов #Патриотичен фронт

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Вътрешна политика
Последно от Вътрешна политика

Всички новини от Вътрешна политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници