Каракачанов: ЕС е превзет от експериментатори, които бутат Европа към война и икономическа криза

Каракачанов: ЕС е превзет от експериментатори, които бутат Европа към война и икономическа криза

ВМРО

A A+ A++ A

ЕС е превзет от едни експериментатори, ултразелени, крайно леви троцкисти, които не само бутат Европа към военен конфликт, но докараха на Европа една сериозна икономическа криза. Унищожиха икономиката на Германия и на няколко други големи европейски икономики, правят си експерименти и с традиционни ценности като семейството, налагайки еднополовите бракове. Правят си експерименти и с християнските традиции на европейците и с тяхната национална идентичност, и с техния държавен суверенитет. Това каза председателят на ВМРО Красимир Каракачанов в Аудиокаста на "Фокус“ "Това е България“

"В последната година-година и половина навсякъде, където в Европа имаше избори, печелят политически формации, които са за разумни икономически решения, за отстояване на националния интерес, за отстояване на европейския интерес. А не за интересите на европейските бюрократи, на глобалните как да кажа стратези, които искат да унищожат идентичността в Европа, и които си правят експерименти с икономиката, и с традициите, историята и нарушават суверенитета на Европа, на европейските държави. Така че виждате, съпротивата е голяма, това няма да подмине и България“, уточни председателят на ВМРО.

По думите му след 2021 г. ВМРО е понесла поредица от удари, но все пак организацията е оцеляла. Той допълни, че спрямо социологически проучвания 55-60% от българите искат да живеят в суверенна държава, сама да взема решенията, да не се управлява от посолствата, да взема икономически решения, които са изгодни за българските граждани. А не изгодни за утопистите и чиновниците в Брюксел, които са някакви ултразелени войнолюбци.

"Нашата амбиция е да се опитаме тези хора да ги активираме, представители на това общество - национално мислещото, българското общество да бъдат привлечени, за да се изгради нещо ново, като един нов политически проект, който е алтернатива на сегашната сглобка от безлични, послушни и антибългарски партии. Това е смисълът“, бе категоричен Каракачанов.


#Красимир Каракачанов #ВМРО

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Политика
Последно от Политика

Всички новини от Политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници