Джордж Клуни не се дразни, че го мислят за гей

Джордж Клуни не се дразни, че го мислят за гей
Клуни е щастлив в любовта, която споделя с приятелката си Стейси Киблър, и въобще не се дразни от това какво мислят медиите за сексуалната му оритенация. Снимка: ЕПА/БГНЕС
A A+ A++ A

Въпреки слуховете, които се разпространяват, че Джордж Клуни е хомосексуалист, той се чувства добре в кожата си.

В интервю за The Advocate актьорът сподели, че е щастлив в любовта, която споделя с приятелката си Стейси Киблър, и въобще не се дразни от това какво мислят медиите за сексуалната му ориентация.

„Ако реагирам, ще означава, че да си гей, е нещо лошо. Частният ми живот трябва да остане частен и аз го живея перфектно. На кого пречи, ако някой смята, че съм гей? Дълго след смъртта ми пак ще казват кой съм бил“, заяви Клуни.

Изцяло откровен по отношение на тази тема, Джордж Клуни смята, че гей браковете също са граждански права. Той винаги е подкрепял правата на хомосексуалните.

„Винаги съм бил убеден, че всеки път, когато се съпротивляваме на равенството, заставаме на лошата страна на историята. Същото се отнася и за аргументите, посочени навремето по отношение на афроамериканците, за тяхното влизане в армията или пък за правото да се оженят за бяла жена“, посочи актьорът.

„Ще дойде време, когато борбата за равенство ще изглежда архаична“, каза още 50-годишният Клуни.

В знак на подкрепа за гей каузата актьорът изрази готовност да се въплъти в ролята на хомосексуалист.

„Нямам нищо против. Дали ще мина за хомосексуален, или ще изиграя ролята на гей, ако сценарият е добър, съгласен съм“, каза той.

#Джордж Клуни #Клуни #актьор #хомосексуалист #гей

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници