Бомба! Джизъса спипан в тайна афера с бившата си Поли!

Бомба! Джизъса спипан в тайна афера с бившата си Поли!

ФБ/Благой Георгиев - архив

A A+ A++ A

Грандиозно разкритие за любовен триъгълник между Благой Георгиев, бившата му Полина Спасова и настоящата половинка Ивана Главчева направи сайтът Intrigi.bg.

Според източници на изданието, Джизъса и бившата му съпруга Полина са възобновили тайно отношенията си преди повече от половин година. Ексфутболистът върти щерката на Ванко 1 и Поли в паралелна връзка, за която единствено Ивана е в неведение.

Припомняме, че Поли и Благо сложиха край на връзката си малко след излизането му от „Сървайвър“ през май миналата година. Бракът им не издържа и година, а причината за разпада така и не стана ясна.

Месеци по-късно Джизъса започна връзка с щерката на Ванко 1 – Ивана, с която са заедно и до днес.

Снимка: Инстаграм

В края на миналата година обаче Джизъса разбира, че бившата му съпруга Полина си има нов приятел и чувствата му към смуглата красавица отново се възобновяват. Той започва да й пише любовни съобщения и така стартира любовната афера помежду им.

Снимка: Инстаграм

Според запознати с индийския сериал на Благо, Полина вече го притиска да прекрати връзката си с Ивана и двамата отново да бъдат семейство. В Инстаграм профила си Поли дори вече прави явни намеци за отношенията си с Георгиев, в опит да провокира Ивана. Така например на една от последните си снимки Спасова позира, облечена в суитчъра на ексфутболиста. Дори на феновете й им направи впечатление, че блузата не е нейна и е в мъжки размер.

Снимки: Инстаграм

„Любимото ми място – Бали“, написа пък под друг пост със снимка Поли. Фотосът е от романтичната им почивка с Благо на екзотичния остров малко преди сватбата.

Снимки: Инстаграм

На Благо със сигурност няма да му е за първи път да върти две жени едновременно. Според запознати обаче този път може здравата да пострада, ако Ванко 1 разбере как се подиграва с дъщеря му.


#Благой Георгиев - Джизъса

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници