Дъщерята на президента за сефте на сцената на Народния: Полугола и секси

Дъщерята на президента за сефте на сцената на Народния: Полугола и секси
A A+ A++ A

Пред погледа на звездите Захари Бахаров и Самуел Финци дъщерята на президента Румен Радев - Дарина, блесна в постановката "Елементарните частици" по Мишел Уелбек. Това бе първо гостуване на завършващата тази година млада актриса в Народния театър.

Ролята й не бе централна, но бе изключително характерна. В превъплъщението си Дарина, както и останалите млади момичета показаха перфектни тела по бански и изрязани сребристи костюми.

Постановката, която е изненадата за сезона, с режисьор Крис Шарков, предизвика 10-минутни бурни аплодисменти. Точният усет на екипа как да се пренесе сцена от романа с неговите над 360 страници в паралелни светове на героите впечатли и публиката, и шефа на Народния театър - Васил Василев, който дойде да види крайния резултат с красивата си жена Надя Дердерян.

"Елементарните частици" по романа на Мишел Уелбек въздейства на всички с дълбочина и достоверност, чрез лаконична и въздействаща сценична среда, звук и образ. В този "разговор за бъдещето ни като хора" силна роля изигра и Теодора Духовникова, която даде рамо и на младите си колеги в постановката - Март Димитров, Жаклин Даскалова, Димитър Николов, Елена Иванова, Славена Зайкова и Дарина Радева.

Постановката е социална антиутопия, която поставя въпроса дали в дехуманизиращия се свят човекът запазва свойството си да обича. Отговорът се търсеше чрез пътешествие назад и напред във времето, където водачи освен автора на сценичния текст бяха и актьорите.

"Този спектакъл е посветен на човека", каза в края Теодора Духовникова. Последваха три биса, а грейналата публика остана да събере и автографи от екипа.

#Дарина Радева

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници