Ирина Бокова очаква плодотворно сътрудничество между ЮНЕСКО и България

Ирина Бокова очаква плодотворно сътрудничество между ЮНЕСКО и България
„От името на ЮНЕСКО и от мое име, бих искала да поднеса искрени поздравления и най-добри пожелания за успех в предизвикателствата, които ви очакват”, пише Ирина Бокова до външния министър на България Кристиан Вигенин. Снимка: АФП
A A+ A++ A

Генералният директор на ЮНЕСКО Ирина Бокова изпрати поздравително писмо до Кристиан Вигенин  по повод избирането му на поста външен министър. Това съобщиха за NOVINITE.BG от МВнР.

„От името на ЮНЕСКО и от мое име, бих искала да поднеса искрени поздравления и най-добри пожелания за успех в предизвикателствата, които ви очакват”, пише Ирина Бокова.

„Република България е важен партньор за ЮНЕСКО и се ангажира твърдо с целите на международното сътрудничество и развитие”, се казва в поздравителното писмо на Генералния директор на ЮНЕСКО.

Ирина Бокова изразява своята дълбока признателност за активната роля на България в дейностите на организацията. „Уверена съм, че с Вашата подкрепа това плодотворно сътрудничество ще се засили допълнително”, се пише още в писмото до външния министър Кристиан Вигенин.













#Ирина Бокова #ЮНЕСКО #Кристиан Вигенин

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Външна политика
Последно от Външна политика

Всички новини от Външна политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници