Акад. Денков проговори кой дръпна шалтера?

Акад. Денков проговори кой дръпна шалтера?

стоп кадър

A A+ A++ A

"Научих, че има списък с имена на министри от медиите. Не знае кой стои зад този списък с министри", заяви пред бТВ министър - председателят в оставка акад. Николай Денков.

"Преговорите бяха прекъснати, това знам аз", обясни той.

"Някой друг дръпна шалтера и изпрати г-жа Мария Габриел с този списък при президента", каза Денков.

"Не искам да коментирам, все пак имаме още няколко дни", заяви той и обясни, че никой не моли за преговори.

"Не каня Мария Габриел на преговори, но имаме още дни и призовавам лидерите да участват. Бойко Борисов не вдигаше телефона през последните две седмици на никой. България има нужда от правителство. Като отидем на избори какво ще постигнем?", заяви акад. Денков.

Иначе той обясни, че винаги е казвал, че има доверие на Габриел. А дали е бил прав Асен Василев като я е определил като красивото лице на мафията, Денков отговори, че винаги е бил по - обран и поясни, че просто животът го е научил на това.

На преговорите, които са минали акад. Николай Денков съобщи за пореден път, че нито Борисов, нито Делян Пеевски са се появявали.

На въпрос в името на кои висши цели ПП-ДБ биха продължили да управляват с ГЕРБ-СДС, премиерът в оставка отговори: "В името на България".

Иначе Денков сподели, че в петък е усетил, че пускат ПП-ДБ по пързалката и сподели, че доверието вече наистина е счупено.

#Денков

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Околна среда
Последно от Околна среда

Всички новини от Околна среда »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници