Време е за полета на живота ни с „Патешки истории“ - eксклузивен трейлър само в Novinite.bg

Време е за полета на живота ни с „Патешки истории“ - eксклузивен трейлър само в Novinite.bg

Forum Film

A A+ A++ A

През предстоящия празничен сезон Illumination, създателите на хитовите комедии Миньоните, Аз, проклетникът, Ела, изпей! и Сами вкъщи, ни канят да се впуснем във вълнуващото непознато с Патешки истории – оригинална, изключително забавна и изпълнена с много екшън анимация като никоя друга, в която група очарователни пернати откриват, че когато приключението зове, трябва да отговориш.

Патешки истории ни запознава със семейство Малард в момент, в който то се намира на сериозен кръстопът. Докато татко Мак е доволен, че семейството му винаги ще бъде в безопасност и ще плува необезпокоявано в тяхното езеро в Нова Англия, мама Пам е жадна за приключения и иска да покаже на децата им – тийнейджъра Дакс и дъщеричката Гуен – целия широк свят. След като семейство прелетни патици пристига в езерото им с вълнуващи разкази за далечни места, Пам убеждава Мак да се впуснат в семейно пътуване през Ню Йорк чак до тропическата Ямайка.

Когато патиците поемат на юг за зимата, внимателно замислените им планове бързо се объркват. Преживяването ще ги вдъхнови да разширят хоризонтите си, да създадат нови приятелства и да постигнат повече, отколкото някога са предполагали, че е възможно, като в същото време научават повече един за друг и преоткриват себе си.

Forum Film

Патешки истории е по сценарий на Майк Уайт, носител на награда „Еми“ за създаването на Белият лотос и сценарист на Рок училище, и е режисиран от Бенджамин Ренър (Ърнест и Селестин, Голямата лоша лисица и други истории). Продуцент е основателят и главен изпълнителен директор на Illumination Крис Меледандри.

Forum Film

Преодоляваме страховете си и се отваряме към света и неговите възможности с Патешки истории от 22 декември само в кината.

Eксклузивен дублиран трейлър на Патешки истории само в Novinite.bg. Насладете се:

#Патешки истории #филм #трейлър

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Любопитно
Последно от Любопитно

Всички новини от Любопитно »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници