Завръщаме се в главокомандването с „Отвътре навън 2“ от 14 юни само в кината

Завръщаме се в главокомандването с „Отвътре навън 2“ от 14 юни само в кината
A A+ A++ A

През 2015 г. Отвътре навън ни запозна с 11-годишната Райли и петте емоции в главата ѝ: Радост, Тъга, Отврат, Страх и Бяс Лют. След невероятния успех на анимацията, която ни отведе на незабравимо пътешествие към тайните на човешкия ум и се превърна в един от най-ключовите филми в историята на Pixar, този юни продукцията се завръща и обещава да навлезе още по-дълбоко във вселената на емоциите с Отвътре навън 2.

Райли вече е тийнейджър и в контролния център в главата ѝ настъпват изменения, за да се направи място на нещо напълно неочаквано: нови емоции! Познатите ни любими герои Радост, Тъга, Бяс Лют, Страх и Отврат, които до този момент са се справяли доста успешно (по всички параграфи) с навигирането на живота на момичето, не са съвсем сигурни как точно да се чувстват и какво да направят, когато в редиците им с гръм и трясък се появява Тревожност. По всичко изглежда, че тя няма да стои със скръстени ръце, а и не е сама...

Новият трейлър предлага поглед към динамичния свят на емоциите в съзнанието на Райли, отразявайки нейното пътуване към себепознание и предизвикателствата, пред които е изправена, за да приеме внезапната промяна, която е неизменна част от новия етап в живота ѝ. На фона на наситената с енергия анимация и сърдечния разказ Отвътре навън 2 определено гарантира подобаващо продължение на любимата ни история, а в ролята на очарователната Радост отново чуваме забележителната Мария Илиева.

Режисьор на Отвътре навън 2 е Келси Ман (Party Central), а сценарият е дело на Мег Лефоув (Отвътре навън). Продуцент е Майк Нилсен, а изпълнителен продуцент е Пийт Доктър (Таласъми ООД, Отвътре навън, За душата).

Скачаме смело в дебрите на тийнейджърството с Отвътре навън 2 от 14 юни само в кината на 2D и 3D.


#филм

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Любопитно
Последно от Любопитно

Всички новини от Любопитно »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници