Откриваме истинската си природа с „Дивият робот“ от 13 септември само в кината

Откриваме истинската си природа с „Дивият робот“ от 13 септември само в кината

Forum Film

A A+ A++ A

Този септември трикратно номинираният за „Оскар“ режисьор Крис Сандърс, познат с работата си по хитове като Как да си дресираш дракон, Круд и Лило и Стич, и талантливият продуцент Джеф Херман (Кунг-фу панда) ни канят на сърцераздирателно и чудато приключение с впечатляващата анимация Дивият робот. Адаптиран по любимия едноименен детски бестселър, достигнал до върха на „Ню Йорк Таймс“ и вдъхновил цяла трилогия, на многократно награждавания автор Питър Браун, филмът обещава да завладее зрители от всички възрасти с трогателната си история за оцеляване, приятелство и силата на съпричастността.

Дивият робот разказва за епичното пътешествие на робота ROZZUM модел 7134, накратко Роз, който претърпява корабокрушение и се озовава на необитаем остров. Защо е там? Откъде е дошла? И най-важното – как ще оцелее в суровата среда? Роз знае само, че иска да остане жива. Изхвърлена на брега и сама, тя трябва да се адаптира към условията. Научава се как да се движи в дивата природа, как да избягва опасностите и дори как да общува с животните. Но най-важният урок, който получава, е, че добротата също може да е умение за оцеляване. Така тя се сдобива с куп приятели, спокойствие и дори става осиновител на осиротяло гъсенце. Докато един ден мистериозното ѝ минало не я връхлита отново...

Първият трейлър ни кани да надникнем в света на Роз и нейното необикновено странстване. Става ясно, че анимацията прекрасно улавя същността на любимите ни от книгата герои и вълшебните пейзажи, предлагайки визуална наслада за очите и умилителна история за сърцето.

По едноименната книга на Питър Браун. Режисьор е Крис Сандърс, а продуцент е Джеф Херман. Сценаристи са Питър Браун и Крис Сандърс.

Преоткриваме себе си с Дивият робот от 13 септември само в кината.

#филм

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Акценти

Анкета

Ще състави ли правителство?