Хороскоп на успеха: Късметлийските дни през май за всяка зодия

Хороскоп на успеха: Късметлийските дни през май за всяка зодия

Pixabay

A A+ A++ A

Овен (21 март-20 април)

Енергията на този месец благоприятства добрите дела, така че намерете възможност да помогнете на тези, които се нуждаят от вашата подкрепа. Звездите ви призовават да обърнете внимание на проблемите на близките. Не пестете от разходи, ако е необходимо, осигурете финансова помощ — всичките ви усилия ще се изплатят повече. Месецът е благоприятен и за прочистване на организма. Подредете си поне един ден на гладно: вашата диета трябва да се състои от зеленчуци и плодове в комбинация с нискокалорични храни.

Успешни дни през май: 7, 11, 19

Телец (21 април-20 май)

Хороскопът съветва Телците да действат: време е да се докажете на работното място. Не се страхувайте да експериментирате и да предлагате смели идеи-най-вероятно екипът ще ви подкрепи. Позицията на Венера спрямо вашия знак обещава бурен личен живот. Ако все още не сте във връзка, погледнете по-отблизо обкръжението си. Може би вашето щастие е много близо, просто трябва да протегнете ръка към него.

Успешни дни през май: 1, 14, 29

Близнаци (21 май-20 юни)

Хороскопът за май съветва Близнаците да мислят сериозно за бъдещето си. Планетарното влияние обещава успех във всички начинания, така че не се отклонявайте от планирания път, но и не се страхувайте да го коригирате. Животът е твърде непредсказуем, за да се придържаме към една стратегия на поиведение. Месецът също ще допринесе за обновяването на тялото, особено на черния дроб, бъбреците и пикочно-половата система.

Успешни дни през май: 2, 21, 25

Рак (21 юни-22 юли)

Планетарното подреждане през май рисува блестящи перспективи пред вас: възхитени погледи, комплименти, излитане в кариерата, финансово благополучие. Постарайте се да се възползвате от благата на този месец. Вероятно ще успеете да подобрите личния си живот. Позицията на Венера спрямо вашия знак увеличава вълнението, жаждата за всичко рисковано, така че шансовете за главозамайваща романтика са много високи.

Успешни дни през май: 9, 14, 20

Лъв (23 юли-22 август)

Този месец звездите ви препоръчват да се занимаете с любовния си живот: Венера увеличава желанието за любовни приключения. Дори да нямате достоен човек във вашата среда, не се отказвайте, продължете да търсите своя идеал. Не се страхувайте да поемете допълнителни ангажименти — късметът е на ваша страна. Живейте пълноценно, проявете интерес към всичко ново. Можете лесно да се справите със задачи с всякаква сложност, така че не бъдете мързеливи.

Успешни дни през май: 3, 9, 13

Дева (23 август-22 септември)

Планетарната енергия на този месец ще допринесе за постигането на успех, така че ще можете да разрешите всеки, дори и най-продължителния конфликт. Не забравяйте, че връзките са трудна работа, така че бъдете внимателни към любимия човек. Вие сте твърде фиксирани върху собствените си амбиции, но все пак можете да насочите вниманието си към сърдечни въпроси без загуби в кариерата и финансите.

Успешни дни през май: 4, 17, 23

Везни (23 септември - 22 октомври)

Положението на планетите спрямо вашия знак допринася за несериозно отношение към парите. Може да се увлечете толкова много от пазаруването, че да навредите сериозно на бюджета си, но звездите ви гарантират голямо удоволствие от тези малки радости в живота. Вселената не съветва да прекарвате свободни вечери в тиха и спокойна атмосфера. Посещавайте социални събития, ходете активно на срещи-заслужавате внимание и комплименти.

Успешни дни през май: 12, 15, 19

Скорпион (23 октомври-21 ноември)

Бъдете решителни и енергични, смело популяризирайте идеите си — успехът е гарантиран. Планетарното влияние увеличава желанието за удоволствие и безделие, но ще бъде по-добре, ако се съсредоточите върху семейството, вместо да търсите приключения на собствената си глава. Предстоят ви приятни изненади, възможно е посещение на неочаквани гости. Не се страхувайте да покажете своята оригиналност, измислете нещо специално, за да направите срещата успешна.

Успешни дни през май: 10, 16, 29

Стрелец (22 ноември-21 декември)

Хороскопът съветва да проявите щедрост към близките. Вие сте в състояние да се справите с много проблеми, намерете възможност да помогнете на тези, които са в трудна житейска ситуация. Месецът ще допринесе за укрепване на здравето. Ще имате сили да се справите с всяко натоварване, не се ограничавайте до тренировки във фитнеса, прекарвайте повече време сред природата.

Успешни дни през май: 19, 24, 26

Козирог (22 декември-19 януари)

Планетите дават на Козирозите импулс за действие и емоциоалност, така че всички мечти могат да бъдат изпълнени. Възможно е да имате нов източник на доходи и то по много неочакван начин. Бъдете отворени за нови предложения, обмислете всички възможни варианти, колкото и абсурдни да изглеждат на пръв поглед. Като цяло месецът ви поставя много ясна задача: да подредите собствения си живот. Затова се опитайте да решите основната задача за себе си без много суетене: какъв курс ще следвате в близко бъдеще?

Успешни дни през май: 2, 14, 27

Водолей (20 януари-18 февруари)

Планетарната енергия засилва желанието за всичко мистично. Хороскопът съветва да не вярвате на лоши поличби, най-вероятно лошите предчувствия няма да се сбъднат. Опитайте се да подредите мислите си, не придавайте значение на дребните неприятности. Съберете сили и мисли, помислете в каква посока бихте искали да се развивате. Бъдете активни, поемете инициативата — определено ще постигнете плана си.

Успешни дни през май: 1, 19, 20

Риби (19 февруари-20 март)

Месецът ще ви помогне да научите търпение и сдържаност в конфликтни ситуации. Бъдете справедливи и безпристрастни в преценките си, не вземайте прибързани решения и най-важното-не лъжете близки хора, дори от добри намерения. Хороскопът съветва рибите да се откажат от плановете за завладяване на света, ако, разбира се, има такива и да се справят с решаването на належащи проблеми — именно там ви очаква успех.

Успешни дни през май: 7, 11, 29:

Novinite.bg

#зодии

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Любопитно
Последно от Любопитно

Всички новини от Любопитно »

Акценти

Инбет Казино