Откриваме легендата зад маската на „Мънкимен“ от 5 април само в кината

Откриваме легендата зад маската на „Мънкимен“ от 5 април само в кината

Форум Филм

A A+ A++ A

На 5 април Робин Худ среща Джон Уик в Боен клуб в Мумбай с предстоящия кървав и брутален екшън трилър Мънкимен. В главната роля влиза един от най-всестранно развитите актьори днес – номинираният за „Оскар“ Дев Пател (Беднякът милионер, Лъв: Стъпки към дома), който прави своя режисьорски дебют с грандиозната продукция.

В Мънкимен се сблъскваме със стремежа на един човек да отмъсти на корумпираните лидери, убили майка му, които продължават системно да тормозят бедните и безправните, за да задоволят собствените си интереси. Вдъхновен от легендата за Хануман – икона, олицетворяваща силата и смелостта, героят Кид - анонимен млад мъж, изкарва прехраната си в подземен боен клуб, където вечер след вечер, носейки маска на горила, е пребиван почти до смърт от по-популярни бойци за пари. След години на потискане на гнева си той открива начин да проникне в затворения кръг на зловещия елит на града. Докато травмата от детството му кипи, мистериозно белязаните му ръце отприщват експлозивно отмъщение и е време за разплата с хората, които са му отнели всичко.

Стилният трейлър впечатлява не само с интензивност и брутален екшън, но и с доза хумор, към която предразполага свежата смесица от модерна западна и индийска култура. Видеото загатва за комплексната социална динамика, която се преплита с действието в изпълнения с драматизъм и виртуозно изпипани бойни сцени филм, като същевременно засилва очакванията на публиката.

Сред продуцентите са Дев Пател, носителят на „Оскар“ Джордан Пийл и Базил Иваник. Изпълнителни продуценти са Джонатан Фурман, Наталия Павчинска и др. Филмът е по идея на Дев Пател, който е и сценарист с Пол Ангунавела и Джон Коли. Актьорският състав включва Дев Пател, Шарлто Копли, Питобаш, Випин Шарма, Сикандар Кер, Собита Дхулипала, Ашвини Калсекар, Адити Калкунте и Макаранд Дешпанде.

Мънкимен започва да пише своята история от 5 април само в кината.




#филм

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Любопитно
Последно от Любопитно

Всички новини от Любопитно »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници