Борисов: 3 пъти съм вадил България от кризи, ще я върна отново в пътя

Борисов: 3 пъти съм вадил България от кризи, ще я върна отново в пътя
Стоп кадър
A A+ A++ A

На тези избори трябва да подкрепите ГЕРБ не за друго, а защото сме загубили главния смисъл на държавата – институциите. Ние нямаме един авторитет в държавата, не вярваме на институциите. Това е разпад. Това заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов пред над 600 симпатизанти на ГЕРБ в Общинския културен център в Разград.

„От първия ден им казваме, че крадат по един лев от джоба на хората и животът го доказа. Инфлацията скочи двойно. Те умишлено създадоха тази инфлация. При нас беше нула“, подчерта той.

„Сега, уж са вдигнали пенсиите, а те не ви стигат. От какво поскъпнаха дървата? Гората стана по-скъпа ли? Напротив – изнасяме, но те сложиха надценка. Кое наложи в България да стане толкова скъпо? Всичко произвеждаме. Виновно е лошото управление“.

„Те имат 2000 души в центъра на София, поименно се знаят. Обслужват се чужди интереси“, заяви лидерът на ГЕРБ.

„Никаква война не ни е виновна. Три пъти съм се нагърбвал и съм вадил България от кризата. Дупката е вече към 10 млрд. лева. Ще понесем тези пасиви. Истински се надявам да върнем България отново в пътя“, отбеляза той.

„Доказахме етническата толерантност в смесените райони. Истински ме заболя, че не е изографисана църквата. Когато си тръгвахме, оставихме пари да се оправи джамията. Нито подът е пипан, не е мръднало. Щяхме да сме завършили вече“, каза Борисов.

„Съединението прави силата и ние ако не се обединим, нищо добро не ни чака. Този път гласуваме за себе си. Толкова е трудно, но само вие можете да ни извадите от кризата. Ако сме първи, не може да се шикалкави, ще направим правителство. Смисълът на парламентарните избори е да се състави правителство. Над милиард досега сме дали за избори, за да си чешем егото. Силата на една нация е всички етноси да работят заедно“, подчерта той.

„Царят е рядък подарък за България. Него царедворците му го свалиха. Ако НДСВ бяха направили коалиция със СДС, знаете ли къде щяхме да бъдем сега? Царедворците му сложиха пръчка. Трябва да има стабилни лидери, които да мислят за доброто на държавата“, припомни лидерът на ГЕРБ, цитиран от novini.bg.

„Желя ви на 2-ри април да се поздравим с успех. Победата на коалиция ГЕРБ-СДС е нужна, за да направим стабилно правителство и никой да не ни извива ръцете“, заяви водачът на листата на ГЕРБ в Разград Десислава Атанасова по време на среща с избиратели.

„Вече е съвсем ясно, че тези, които се упражняваха две години, не могат да постигнат нищо. Две години аматьорщина, липса на политически решения, които ни докараха до пети поредни избори. Днес стана ясно, че растежът на БВП на България ще се забавя и ще премине в спад. Трябва ни редовно правителство с ясна политическа отговорност“, подчерта тя.

#Бойко Борисов #ГЕРБ - СДС #Разград

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Политика
Последно от Политика

Всички новини от Политика »