Бойко Борисов предупреди от Варна: наказателни процедури ще се стоварят върху България (ОБНОВЕНА, ВИДЕО)

Бойко Борисов предупреди от Варна: наказателни процедури ще се стоварят върху България (ОБНОВЕНА, ВИДЕО)
A A+ A++ A

"Да се закичиш с думата "Промяна", така и да кажеш, че младите хора са с тебе е също толкова неправилно. Не искам да се поддавате на внушенията, че сме се сдушили с президента. Той е спечелил изборите честно и демократично, затова трябва да бъде уважаван. Радев подкрепи всички санкции срещу Русия и затова получи адмирации. Подкрепата за Украйна я вкарахме в предишния парламент. Но сега всеки е готов да се накичи с успеха. Същото е с втората част на ескадрилата Ф-16. Ние ликвидирахме този процес", каза Борисов. "Едно време, за да говориш с Фондация "Конрад Аденауер", беше знак, че си част от европейското семейство", с тези думи Бойко Борисов се обърна към младежите от ГЕРБ, които присъстват на курорта "Св. Св. Константин и Елена". Бойко Борисов е във Варна, в курорта Св. св. Константин и Елена, където се провежда зимен университет на Младежи-ГЕРБ. Събрали са се 150 млади хора от цялата страна.

"Догодина самолетите Ф-16 ще дойдат, продължи той. "И ще си дойдат на собствен ход, защото могат да стоят 18 ч. във въздуха. Уникална машина. Надали някой е работил с Европейската комисия, колкото мене, те излозват други изрази, различни от нашите. Толкова ли няма кой да се замисли в тая държава? Див популизъм. Дългът ви расте с милиарди на година и няма с какво да го покриете. Варненският владика винаги започва литургия с "Да внимаваме!". Европейската комисия използва "предпазливост", което означава "Много внимавайте". Както преди години казах, че ни чака хаос и то е факт. Няма политик, който да не използва думата хаос, продължи лидерът на ГЕРБ, цитиран от "24 часа".

"Аз не знам къде са им мостовете. Еконта дойде, излъга ви точно като тези с тиганите. Какво във Варна се случи за 2 г.? И библиотека щяхте да имате, и магистрала "Хемус" и какво ли не. Но няма да стане. Правителството трябва да има излишък в бюджета, тогава го обяснявах с мазнинка за зимата. Наказателните процедури ще се стоварят върху България", предупреди Борисов.


#Бойко Борисов #ГЕРБ

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Политика
Последно от Политика

Всички новини от Политика »