Какъв е най-големият проблем в еднополовите връзки?

Какъв е най-големият проблем в еднополовите връзки?
A A+ A++ A

Той определено няма нужда от представяне! Качвайки първото си видео във Vbox7 през 2008 г., Стамбини превзема сърцата на хиляди потребители. Днес той отново е при нас, но този път ще си говорим за темата, която управлява света, а именно любовта!

Какви са проблемите в еднополовите връзки? Сходни ли са с тези между мъж и жена? За разделите, изневерите, секса и още - чуйте нашия разговор със Стамбини.

Стамбини, готов ли си за нова любов?

Аз съм отворен, но смятам, че при мен ще се получи много трудно. Вече нямам доверие в хората, пуснал съм много голяма бариера. Това не означава, че съм спрял да комуникирам, но просто ще е много сложно да ми се случи нещо. Един човек ми беше казал,че любовта не се търси, а се случва. Критериите ми са завишени и не мисля, че ще има някой, който да отговори на тях. На първо място е зодията, тя е много важна. Първият знак в черния списък е Телец, след това са Риби и Рак. За мъжете Телци мога да кажа, че са много по-различни от жените. Имал съм няколко такива връзки и тази зодия ме преследва до последно - пиша си с някого и накрая се оказва, че е Телец. Явно ми ги пращат нарочно, за да се поуча от грешките си.

Какви са особеностите при еднополовите двойки?

В днешно време ни липсва комуникацията, без значение дали връката еднополова или не. Хората са забравили да говорят между си. Всички гледат с устата и очите си - не интересува дали си интелигентен. Социалните мрежи са се превърнали в каталог на изобилие. Хората са решили, че щом това достъпно, могат да бъдат привлечени от това. Хората живеят фалшив начин на живот.

Какво можеш да кажеш за различните видове пол и определения?

За мен това е натрапващо и досадно. За мен ориентацията няма значение - важно е какъв е човекът. В ЛГБТ ме дразни тов,а че има натрапване и парадиране. Не е нужно да изтъкваш какъв си. Както при стандартните двойки има боклуци, така има и при останалите. Според мен натрапването при тях е породено от комплекс - ние сме индивидуални сами по себе си. Аз съм против Прайда. На мен ЛГБТ България не са ми помогнали по никакъв начин за толкова много години. С парадиране нищо не става. Самите организации са насадили парадирането като мислене - теса насъдили на обществото, че хетеро хората не приемат различните.

Срещал ли си дискриминация?

Не, никога. В деня, в който съм се осъзнал такъв, какъвто съм, не съм имал нужда да ме възприемат. Аз нам кой съм, обичам се, харесвам се, а това са най-главните стъпки, за да може светът да те приеме. Не е нужно да участваш в организации. Аз не харесвам хората, които командват тази общност, защото в България повечето такива чепят пари благодарение на евро субсидии. По-скоро аз бих бил подходящ арбитър на такова нещо, защото умея да разговарям с хората и съм човек, който се е сблъсквал с тези неща.

Ти си в социалните мрежи от много години. Как те примеха в началото?

Тогав ане ми пукаше. Беше сблъсък на мние. При мен се случи изведнъж - за един ден и непоискано. И си казах "Защо да не продължа?”.

Тихомир и Емили бяха много тиражирани в медиите. На какво се дължи това, според теб?

Това предимно е сеир. За съжаление съм говорил и с тях за това, медийната изява трябва да е нещо обрано и най-важното е да имат респект към теб. В момента с тях сме в добри отношения, аз съм толерантен човек. Винаги мога в лошото да намеря и доброто. Както казах, те вече са триада. Но аз никога не бих бил част от тяхната връзка. Обясних им, че това не е начинът да се покажат пред света. Това се случва, за да продължават да се въртят в медийното пространство. Това може и да помага на Тихомир за сегашната му работа, но като цяло хората им се подиграват. Не знам дали в тази триада има място за любовта, но според мен това не е начинът и нещата не се случват така. За мен това е странно. Аз съм консервативен човек и предпочитам да имам и един човек до себе си.

Как стои въпросът с изневярата при еднополовите връзки?

Хората не говорят. Аз предпочитам картите да са извадени на масата, когато влизам във връзка. Да си кажем, че в момента, в който не изпитваш нищо към мен, ще прекратим, вместо да се стига до изневери. Това, че за някои хора изневярата е нещо нормално, за мен това е егоизъм. Когато започнеш да заглеждаш някого, ти вече си изневерил. Останових, че хората ме смятат за надут. В случая доверието е най-важния момент и се дразня, че хората гледат на мен повърхностно. Душата на човек е най-красивото нещо, което не се променя?

Какви са основните промени при еднополовите двойки?

Ние сме двама мъже, но проблемът идва от детството. То е рефлекция върху отношенията ти с хората. Моята пример са баба ми и дядо ми, които цял живот са били заедно.

Първият най-главен проблем при нас е сексът. Трябва да се прави редовно. Докато при хетерото е малко по-допустимо да не правите секс, то при хомосексуалните двойки, те започват да си го търсят на друг място. Има и битовизми, но водещата тема е сексът.

Ти как разбра за своята сексуална ориентация? Притесни ли те по някакъв начин?

Не, но ме притесни първият ми контакт. От малък съм заглеждал мъжки пол. Първото ми запознанство беше от вестник с обяви. Хареса ми гласът му. Той ми викна едно такси ии з се юрнах на следващия ден се почувтсвах омърсен, сякаш правех нещо нередно. Когато започнах да се осъзнавам, гледах филм на име "Трик” и си дадох сметка, че трябва да си намеря сериозен партньор. Този човек беше супер, докато не си показа странностите. Правили см тройки, беше ужасно. Бил съм и любовник и съм се крил по леглото. Винаги съм предпочитал да съм във врзъка, не мога да бъда с някого просто така.

С Тихомир сте били заедно много години. Затвори ли се след това в себе си?

Не бих казал, по-скоро съм резервиран. Бих се радвал да сваля тези бариери, но това ще се случи наистина, ако намеря подходящия човек. За мен е много важно да имаме сходни интереси. Аз обожавам да ходя на кино и спрямо това с Тихомир имахме 100% съответствие. Казват, че противоположностите се привличат, но аз искам да имаме общи неща. На последно място е външният вид.

Еленко Ангелов беше при на си спомена, че уж сме прекален разкрепостени, но в действителност двойките не правят достатъчно секс. Ти на какво мнение си? Какво трябва да променим?

Не трябва да обещаваме неща, които не можем да направим. Човек, който ти обяснява как ще те върти като шиш, няма нищо да направи. Трябва да сме по-скромни в това отношение.

#Jenite.bg и Peika.bg #Peika&Jenite YouTube

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Интервю
Последно от Интервю

Всички новини от Интервю »