Бил Гейтс прогнозира нова пандемия, много по-тежка от ковид! Зове да слушаме инструкциите му

Бил Гейтс прогнозира нова пандемия, много по-тежка от ковид! Зове да слушаме инструкциите му
A A+ A++ A

Игор Пшеничников, журналист, геополитически анализатор и прокремълски идеолог

Бил Гейтс призова света да се подготви за "пандемия, причинена от човека - по-тежка от Ковид". Той почти не крие, че участва в подготовката на глобалното Пандемично споразумение, което ще направи всички хора слабохарактерни роби на световния електронен концентрационен лагер, пише "Цариград".

Причинена от човека пандемия

„Великият ясновидец“ Бил Гейтс предрича нова пандемия и не крие, че тя ще бъде причинена от човека. Той каза така: ще има „нова пандемия“ и тя ще бъде „причинена от човека и ще бъде по-жестока от Ковид“. Той призова хората да се подготвят за това и подчерта, че "светът трябва да се вслуша много внимателно в съветите му и да следва инструкциите му буквално, в противен случай ще има икономическа касапница в невиждан досега мащаб".

Всичко това Гейтс каза в публичната си реч тази седмица в мозъчния тръст Lowy Institute в Сидни, Австралия. Изглежда доста зловещо. Всичко прозвуча като директна заплаха от герой, който е известен с това, че призовава за насилствени ваксинации, разработването на "квантови татуировки" върху човешкото тяло, които носят информация за ваксинациите, и неуморната работа в областта на намаляването на населението на света.

Посещението на Гейтс в Австралия цели да убеди международното обществено мнение, че планетата е изправена пред нова пандемия. С нея, както каза Гейтс, уж ще бъде невъзможно да се борим без някакви специални "глобални усилия", които трябва спешно да бъдат предприети. За какво точно говори той?

Твърде дълги уши

Според американския "визионер", тъй като светът не е бил готов за последната "пандемия, той е загубил 10 трилиона долара". Гейтс каза, че политическите лидери трябва да загърбят различията си и да работят заедно, за да се подготвят за следващия вирус. Той посочи спешната необходимост светът да има „глобален капацитет“ за борба с пандемията.

"На регионално и национално ниво това би означавало, че когато възникне заплаха от инфекциозна болест, ще действаме по такъв начин, че тя да не стане глобална", каза Гейтс.

Той каза, че "създаването на такъв капацитет все още виси на косъм".

Гейтс имаше предвид глобалното споразумение за пандемията, което в момента се разработва в СЗО, зад кулисите и почти тайно, което е планирано да бъде прието през май 2024 г. на Световната здравна асамблея (най-висшият орган на СЗО).

Говорейки за „регионално и национално ниво“, той точно повтори една от основните клаузи на това споразумение, избягвайки да го посочи пряко, вероятно точно поради причината, че то се разработва при закрити врати и под диктовката на световния глобалистки елит.

Защо Гейтс казва, че „този въпрос все още виси на косъм“? Защото това споразумение е подложено на съкрушителна критика. Мнозина по света вече разбраха какво става. Много трезвомислещи хора, които са си направили труда да прочетат подробно проектоспоразумението (което поради старите изисквания за публичност, които все още са в сила, е достъпно на сайта на СЗО), бият тревога в опит да предотвратят това глобално беззаконие .

Властите на почти всички страни, включително Русия, все още не полагат усилия да противодействат на това. Освен това Русия, например, в лицето на Министерството на здравеопазването и Роспотребнадзор, активно сътрудничи със СЗО и участва в разработването на Споразумението за пандемията.

Ужасно споразумение

Позволете ми да ви напомня, че в проекта на Пандемичното споразумение директорът на СЗО и неговите регионални заместници всъщност получават диктаторски правомощия по свое усмотрение да обявяват пандемия, да налагат карантини и други ограничителни мерки.

Пандемичното споразумение ще се превърне в правна основа за създаването на глобален електронен концентрационен лагер, тъй като включва издаването на електронен „здравен паспорт“ на всички хора на земята, без който човек ще стане изгнаник. Ако страните-членки на СЗО гласуват да приемат това споразумение, тогава националният суверенитет на тези страни ще бъде прехвърлен към ръководството на СЗО.

Освен това решението на националните парламенти не е предвидено за това. През май 2024 г. СЗО де факто може за една нощ да се превърне в основния орган, чрез който глобалистите ще управляват цялата планета.

Без да посочва директно Пандемичното споразумение, Гейтс е откровен и признава, че то ще бъде инструмент за управление на планетата. Той каза, че светът се нуждае от „инструменти и глобални възможности“, за да се справи с пандемия от инфекциозни болести, точно както човечеството има „инструменти в случай на пожар или земетресение“.

"Трябва да провеждаме всеобхватни дейности за готовност за пандемия на всеки пет години както на национално, така и на регионално ниво и имаме нужда от глобален панел, който оценява всичко", каза Гейтс.

Какво е "глобална група"? Тя също е предвидено в Пандемичното споразумение и в него се нарича „Управителен орган на Споразумението“. Като цяло, избягвайки да демонстрира връзката си със СЗО, Гейтс в края на речта си в института Лоуи говори „за укрепване на ресурсите на СЗО“.

Богат доктринер. И това е опасно

Самопровъзгласилият се за „цар на глобалното здраве“, който изостави ИТ индустрията, която го направи богат, и удари фармацевтичната индустрия в името на „грижата за здравето на планетата“, има ключово влияние върху работата на Световната здравна организация (СЗО).

Според Mercola.com Фондацията на Бил и Мелинда Гейтс дарява повече от 1 милиард долара годишно на СЗО, за да популяризира своите ваксини и да диктува глобалния дневен ред на СЗО. Както "Цариград" вече писа неведнъж, СЗО е избрана от глобалистите като платформа, на базата на която планират да упражняват властта си над света.

Като плаши с предстоящата „пандемия, създадена от човека“, Гейтс целенасочено тласка световното обществено мнение да одобри идеята за приемане на глобално Пандемично споразумение и драконовските мерки, които то предвижда. Би било просто забавно да слушаме някои луди, ултралиберални доктринери - като Гейтс, Джордж Сорос, Клаус Шваб и други - които говорят за общото благо чрез диктат и принуда.

Но Гейтс и другите герои, които посочихме, притежават огромна финансова мощ, оказвайки решаващо влияние върху международни структури, частни компании и лица, които вземат държавни и наднационални решения. Просто казано, те купуват или изнудват всички. И не всеки, който искат да купят, е в състояние да устои на такова изкушение. В това се крие опасността.

Гейтс, разполагайки с добре платен екип от аполитични „мениджъри“, за които „няма нищо лично, а само бизнес“, е в постоянно търсене на лица и компании, които по някакъв начин могат да бъдат полезни на глобалисткия елит при установяването на контрол над света. Например не е необходимо да се разработват електронни „ваксинационни паспорти“, предвидени в Пандемичното споразумение. Цялата инфраструктура на глобалния електронен „резерв“ вече е създадена предварително и глобалисткият елит само чака 194-те страни членки на СЗО, водени като стадо овце, да подпишат този самоубийствен документ.

СЗО отдавна работи върху "здравен паспорт" ("ваксинален паспорт"). Съединените щати бяха избрани за пилотно място. Програмата Vaccination Credential Initiative (VCI), която е публично-частно партньорство, стартира в Съединените щати под надзора на СЗО. Както съобщи Healthcareitnews.com, негови съоснователи са MITER, Cerner, Change Healthcare, Epic, Mayo Clinic, Oracle, Salesforce и, разбира се, Microsoft.

Всички ще умрат от глад

И това е само един от многото примери за това, в което Гейтс инвестира, за да поддържа бъдещото царство на глобалистите работещо. Има два фактора, които осигуряват контрол над човек. Това са страх от гладна смърт или болест. Как Гейтс плаши хората с болести, показахме по-горе.

В същото време той инвестира стотици милиони долари в създаването на система за производство на храни, която в ръцете на глобалисткия елит ще бъде още един лост за контрол над хората.

През 2014 г., при администрацията на Обама, Конгресът на САЩ прие законодателство за създаване на Закон за фондация за изследвания в храните и селското стопанство (FFAR). Тази фондация от своя страна създаде организация с нестопанска цел с първоначален капитал от 200 милиона долара, взети от държавния бюджет и от джоба на Бил Гейтс.

Нейното ръководство включваше служители на фондацията на Бил и Мелинда Гейтс. Мисията на новата организация беше да „използва публични и частни ресурси за разширяване на научните и технологични изследвания, иновации и партньорства, които са от решаващо значение за развитието на селскостопанската икономика на Америка“.

През април 2019 г. FFAR обяви създаването на консорциум Precision Indoor Plants (PIP), публично-частно партньорство, което включва фермери, животновъди и, най-важното, компании, занимаващи се с генетична модификация на растения, по-специално Monsanto, собственост на едно от чудовищата "Big Pharma" (едрият фармацевтичен капитал, б.р. Поглед) - Bayer.

Задачата на консорциума е масово финансиране за „новото бъдеще на храните“ – в т.нар. градски вертикални затворени ферми. Тези ферми са затворени, многоетажни оранжерии, които Гейтс и USDA възнамеряват да изместят и унищожат селското стопанство в сегашната му форма.

Тези предприятия са като огромни къщи и са в състояние да обслужват милиони хора. Например, подобно съоръжение Bowery Farming, което се изгражда в Арлингтън, близо до Далас, Тексас, ще може да обслужва 16 милиона души в радиус от 200 мили.

Цялото селскостопанско производство ще бъде съсредоточено в ръцете на Гейтс и малка шепа „собственици на пари“, които активно инвестират в „градски вертикални затворени ферми“. Според Research And Markets световният пазар за такива ферми през 2020 г. се оценява на $5,5 млрд., а през 2026 г. ще достигне $19,86 млрд. Към днешна дата той притежава 242 000 акра плодородна земя.

Какво следва от това?

Ако някой си мисли, че само Гейтс и малкото му съмишленици глобалистки доктринери работят по сатанински план за поробване на човечеството, той дълбоко греши. В това участва целият управляващ елит на западните държави. Гейтс е желан гост за много правителствени лидери.

Човек може да пророни сълза от топлотата, с която западната преса описа срещата на Гейтс с австралийския премиер Антъни Албанезе в личната му резиденция в Сидни, придружавайки текста с ярко фоторепортаж.

Между другото, Гейтс не случайно избра Австралия за промоцията си. Западната преса отбелязва, че Гейтс нарича мерките на австралийските власти за борба с коронавируса примерни. Факт е, че Австралия, заедно с Канада, се превърна буквално в тестова площадка за разработване на методи за управление на хората.

Австралия въведе най-строгата и най-дълга карантина, принудителни ваксинации, включително ваксиниране на деца без съгласието на родителите, задължителни „ваксинационни паспорти“, както и най-бруталното полицейско потушаване на масовите народни протести срещу правителствената политика за „контрол на пандемията“. С една дума, всичко вече е измислено от глобалистите. Всичко, което им остава, е останалата част от човечеството да се съгласи да живее по същия начин като в Австралия...

Превод: pogled-info

#Бил Гейтс #пандемия #ковид пандемия

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Анализ
Последно от Анализ

Всички новини от Анализ »