Британците са готови да се откажат от секса в борбата с излишните килограми

Британците са готови да се откажат от секса в борбата с излишните килограми
Източник: Woman.bg
A A+ A++ A

През януари част от хората все още се опитват да спазват целта да се преборят с наднорменото тегло, която са си поставили преди настъпването на новата година. Не липсват обаче и "пораженци", отказали се без време от решението да се преборят с излишните килограми, предаде Дарик.

Резултатите от проучване, направено във Великобритания, показват от какво биха се отказали мераклиите за стройна фигура в замяна на бързо и лесно отслабване, пише в. "Дейли експрес". Оказва се, че голяма част от тях биха зарязали собствената си майка, секса и алкохола, за да са в добра физическа форма.

Анкетата е направена по поръчка производителите на диетични десерти Shots. През уикенда милиони британци окончателно са се отказали от опитите да се преборят с излишното тегло, изкушени от шоколад, бисквити или торти.

На въпрос какво би направил, за да отслабне незабавно, един на 20 участници в допитването е отговорил, че е готов дори да преустанови отношенията със собствената си майка. Десет на сто не биха се поколебали да се откажат от секса, а три на сто - от алкохола.

Британците на възраст между 25 и 34 години биха платили стотици лири, ако могат "на мига" да се отърват от няколко килограма. Десетки милиони поданици на Нейно Величество са готови да се откажат от любимите си социални мрежи за една година, ако мигновено се сдобият с мечтаната фигура.

#хората #тегло #Великобритания

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Анкета

Повлия ли инфлацията на джоба ви?