Само за жени: Как да преживеете Евро 2012

Само за жени: Как да преживеете Евро 2012
A A+ A++ A

Европейското първенство наближава, а това означава, че в следващия един месец повечето мъже ще посветят свободното си време предимно (изцяло) на случващото се на шампионата в Полша и Украйна.

Затова всички съпруги и приятелки ще трябва да се въоръжат с огромно търпение.

В помощ на това bTV публикува наръчник с правила, които да помогнат на дамите да просъществуват през този футболен месец:

1. Бъдете в крак със случващото се в света на футбола, за да можете по този начин да вземате отношение по време на разговорите на вашия любим с приятелите му.

2. Подгответе се по време на Евро 2012 да гледате любимите си сериали само в интернет, защото на телевизора със сигурност ще се гледа футбол. Освен в интервала между 00:00 и 06:00 часа.

3. По време на мачовете мъжът ви ще бъде сляп, глух и ням, освен в случаите, в които ще има нужда от нещо за пиене или ядене. Не очаквайте да бъде отзивчив, защото просто... няма да стане.

4. Добра идея ще е да държите по всяко време поне 12 бири в хладилника, както и неща за ядене, защото със сигурност половинката ви ще си извика компания за големите дербита.

5. Това правило е от огромно значение. Затова го запомнете! Ако любимият отбор на вашия човек е загубил, в никакъв случай НЕ КАЗВАЙТЕ: „Нищо толкова не е станало, това е само мач“. Така само ще „разярите бика“ още повече.

6. Повторенията на головете са много важни. Трябва да свикнете с това, че мъжете обичат да ги гледат по 1000 пъти (особено ако са във вратата на съперника).

7. Кажете на приятелките си да НЕ идват у вас или да правят партита с бебета или деца, или събирания, които да изискват неговото присъствие, защото:

а) няма да дойде, б) няма да дойде, и в) няма да дойде.

8. В същото време, ако някой негов приятел ви покани на вилата му през уикенда да гледате мачовете, предложението веднага ще се приеме.

9. Гледането на мачове, заедно с половинката ви, невинаги е добра идея, защото той ще се подразни от това, че не знаете колко пъти Германия е ставала европейски шампион например.

10. И накрая, добре е да знаете, че по-горе описаните правила, важат почти през цялото време на годината, защото освен европейско, има цяла поредица от вълнуващи шампионати като Шампионска лига, Лига Европа, Премиър лийг, Серия „А“, Примера дивисион, Бундеслига, Световно и още, и още.

Успех през следващия месец!

За повече информация за Европейското първенство по футбол следете страницата ни във „Фейсбук“ - „Евро 2012 - близо до теб“.

#Бундеслига #Примера дивисион #Серия „А“ #Премиър лийг #Лига Европа #Шампионска лига #футбол #мач #Украйна #Полша #Евро 2012

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Евро 2012
Последно от Евро 2012

Всички новини от Евро 2012 »