Forbes публикува класация на комиците-милионери

Forbes публикува класация на комиците-милионери
Джери Зайнфелд (ляво) и Крис Рок (дясно) Снимка: ЕПА/БГНЕС
A A+ A++ A

Списание „Форбс“ публикува класация на най-успешните комедийни актьори за тази година.

На първо място е небезизвестният Джери Зайнфелд, добил слава с телевизионните сериали „Зайнфелд” и “Зайнфелд и приятели в търсене на кафе“. За времето от юни 2014 г. до юни 2015 г. актьорът е спечели 36 млн. долара. Впрочем Зайнфелд е първи и в рейтинга на най-богатите комици на планетата, съставен от CelebrityNetWorth. Състоянието му се изчислява на 800 млн долара.

Второ място в рейтинга на Forbes се пада също на американски актьор - Кевин Харт, известен от филмите „Ченге за един ден 2'' и ''Пандиз експерт''. За една година той е напълнил сметките си с 28,5 млн. долара.

Трети е Тери Фейтър - комик, пародист и певец от Тексас. За същия период той е спечелил 21,5 млн долара със своите куклени представления. Впрочем според CelebrityNetWorth състоянието му е 120 млн. долара.

В десетката на Forbes попадна още Ръсел Питърс с годишен доход от 19 млн. долара, Луи Си Кей, който има собствено телевизионно шоу, е спечелил 9 милиона, а легендарният Дейвид Шапел влиза в топ десет със скромните 7,5 милиона.


#комедия #актьор

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници