Хавиер Бардем играе лошия в "Карибски пирати 5"?

Хавиер Бардем играе лошия в "Карибски пирати 5"?
A A+ A++ A

Хавиер Бардем може би ще участва в петата част на поредицата "Карибски пирати" в образа на злия герой. Испанският актьор е в ранен стадий на преговори да партнира на Джони Деп, който ще завръща като Джак Спароу, и Джефри Ръш (капитан Барбоса).

Планира се новият филм да се снима пет месеца в Австралия догодина и Хавиер вероятно ще изиграе призрачен капитан, търсещ отмъщение за смъртта на брат си, за която обвинява капитан Спароу.

Възможно е Хавиер да се е заинтересувал от петата част на "Пиратите", тъй като съпругата му Пенелопе Крус участва в "Карибски пирати: В непознати води" през 2011 г. 45-годишният красавец се е превъплъщавал нееднократно в образа на злия герой.

Освен запомнящото му се представяне като Силва в последния филм за Джеймс Бонд "007 Координати: Скайфол", той спечели "Оскар" за ролята на Антон Кригър в  "Няма място за старите кучета" (2007).

Междувременно, 40-годишната Пенелопе беше обявена от "Ескуайър" за най-сексапилната жена за 2014 г. В интервю за списанието тя разкрива малко за живота си с Бардем и двете им деца. Тя обаче издаде подробности за кариерата си и как интересите й се променят с течение на годините.

"Понякога сама си създавах трудности, особено в тийнейджърските си години. Драмата ме привличаше, подобно на повечето артисти. Всеки иска да изследва тъмнината. Сега това въобще не ме интересува. Сега най-интересното, очарователно, готино и забавно нещо е… планът", казва актрисата.

През 2009 г. тя стана първата испанска актриса, получила "Оскар" за поддържащата си роля във филма "Вики Кристина Барселона".

#Джак Спароу #Джони Деп #филм #кино #Карибски пирати #Хавиер Бардем #Пенелопе Крус

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници