Няма да повярвате как е истинското име на актьора Джейми Фокс

Няма да повярвате как е истинското име на актьора Джейми Фокс
YouTube
A A+ A++ A

Феновете на Джейми Фокс бяха изненадани, че това не е истинското му име, а псевдоним, съобщи в. "Дейли мирър".

49-годишният актьор, започнал кариерата си през 1985 г., някак успя да запази в тайна от обществеността истинското си име Ерик Марлон Бишоп вече две десетилетия.

На 29 май 19-годишно момиче с псевдоним Кейтлин публикува в Twitter истинското име на звездата и отказа да повярва, че го научава едва сега. "Хей, аз ли съм единствената, която мислеше, че истинското име на Джейми Фокс е Джейми Фокс?", написа тя и добави две разплакани емотикони. Публикацията й беше споделена 59 хиляди пъти.

Оказа се, че тя не е единствената, която не е знаела, че Джейми Фокс е сценично име. Друг потребител на социалната мрежа изтъкна, че дъщерята на актьора също се представя с фамилията Фокс.

"Колко объркващо! Името на дъщеря му в социалните мрежи е Корин Фокс. Чувствам се толкова излъган", написа той.

Не всички обаче бяха в неведение по въпроса.

"Сигурно съм единственият човек в света, който знаеше, че истинското име на Джейми Фокс е Ерик Бишоп. Дори знам защо е избрал да се нарече Джейми", добави друг от феновете.

А причината е, че когато актьорът разбрал, че жените комедианти често се качват на сцената първи, той решил да си избере сценично име, което се среща и при двата пола, за да избегне пристрастията.

#Джейми Фокс

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници