Борисов: ГЕРБ трябва да се обнови

Борисов: ГЕРБ трябва да се обнови
„Пожелавам успех в новото политическо поприще на напусналите депутати. За радост това са процеси, които очистват партията и дават шанс на младите, амбициозните и интелигентните хора да станат част от нас“, посочи Борисов. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

„Случващото се още веднъж ми затвърждава извода, че и изпълнителната комисия, и ръководните структури в ГЕРБ трябва да бъдат обновени с нови лица и доказани експерти и професионалисти с модерна визия за управлението“, заяви председателят на ГЕРБ Бойко Борисов, след като днес втори депутат напусна ПГ на партията.

Той добави, че ще направи предложението на конференцията на партията през февруари.

„Пожелавам успех в новото политическо поприще на напусналите депутати. За радост, това са процеси, които очистват партията и дават шанс на младите, амбициозните и интелигентните хора да станат част от нас“, посочи Борисов.

„Аз обикалям страната и за мое щастие срещам точно такива сред стотиците новопостъпили членове на ГЕРБ“, каза още председателят на партията.

„Напускането на депутати от парламентарни групи не е новост, случвало се е на всички партии и във всички парламенти. Винаги за това са били обвинявани управляващите, ние ще направим изключение и ще търсим вината в себе си по начина на издигане и утвърждаване на кандидат-депутат. Нека сега Станишев, Местан и Сидеров да продължат да говорят така, както обвиняваха управляващите за предишните напуснали“, заявява още Бойко Борисов във „Фейсбук“.

#Бойко Борисов #ГЕРБ #Георги Марков #Светлин Танчев

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Вътрешна политика
Последно от Вътрешна политика

Всички новини от Вътрешна политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници