Грешка съм, защото не бях послушен, заяви Георги Марков

Грешка съм, защото не бях послушен, заяви Георги Марков
Марков смята, че се получава група за рекет между журналисти и прокурори - медиите получават документи, които не трябва да им бъдат давани. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Цветан Цветанов ме определи като грешка, защото не бях послушен. Бойко Борисов си има своите привърженици, които гласуват за него. Казах, че мога да се върна в ГЕРБ, но не искам да се държат като с добитък, когато влизам в парламента, заяви напусналият ГЕРБ депутат Георги Марков в студиото на ТВ7.

„Аз съм вече между „Атака“ и ДПС в момента, ще видим утре къде ще бъда. Вчера се върнах за малко в парламента и бившите ми колеги ме гледаха сърдито“, коментира Марков.

Депутатът смята, че трябва малко да намалят правомощията на хората около Цветанов и Борисов, които си мислят, че управляват ГЕРБ.

„Съгласен съм прокуратурата да направи проверка на аферите в Свищов и да каже дали съм виновен. Тя е сезирана и ще проверява изборите там“, заяви Марков по повод обвиненията срещу него.

Марков смята, че се получава група за рекет между журналисти и прокурори - медиите получават документи, които не трябва да им бъдат давани.

#Цветан Цветанов #Бойко Борисов #Георги Марков #Марков #ГЕРБ #Атака #ДПС #Цветанов #Борисов

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Вътрешна политика
Последно от Вътрешна политика

Всички новини от Вътрешна политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници