Всички от Lord Of The Rings In Concert вече са в София, пет дни до събитието

Всички от Lord Of The Rings In Concert вече са в София, пет дни до събитието
Солистката Кейтлин Луск е пяла и в първия спектакъл, когато е едва на 15 години
A A+ A++ A

Цялата техника, всички инструменти и 250-те музиканти за спектакъла Lord Of The Rings In Concert вече са в София и са готови за първата си обща репетиция утре в "Армена Армеец". Тогава започва и строежът на сцената, който ще продължи 2 дни.

Организаторите споделят, че за да бъде възможно техническото обезпечаване на събитието, два тира с техника и инструменти са пропътували половин Европа. За перфектния звук във всяка точка на залата са необходими 4 километра кабели. За огромния екран, на който ще се прожектира "Властелинът на пръстените: Задругата на пръстена“, е използвано платно с височината на 3-етажна сграда.

В София пристигнаха и звуковите инженери, които са пропътували 4 континента, за да правят възможно зрелището. Те обещават, че усещането ще бъде изключителна комбинация от филмово зрелище, уникален симфоничен концерт, непрестанно вълнение и перфектен звук – като на рок концерт.

"Властелинът на пръстените: Задругата на пръстена“ ще бъде излъчен с български субтитри и HD качество. За перфектния звук във всяка точка на залата ще има множество закъснителни линии.

Събитието започва на 5 декември, точно в 20:00 ч, като вратите на залата ще бъдат затворени до антракта.

 

#Lord Of The Rings In Concert #Lord of the Rings #концерт #филм #музика #Арена Армеец

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници