Красавицата Алесандра Амброзио се пече без горнище (галерия)

Красавицата Алесандра Амброзио се пече без горнище (галерия)
Снимки: Инсаграм на Амброзио
A A+ A++ A

Лято е. Горещо е. Време е да видим кой какво тяло е изваял и колко  ще ни покаже от него...  "Време за плаж в Бразилия", пък написа в профила си в Инстаграм красавицата Алесандра Амброзио, която, със сигурност, знае как да постигне перфектния тен.

Моделката сподели снимка, на която се пече без горнище заедно със свои приятелки. Облечена само в долнище с коралов цявт, тя лежи по корем на поляната.

На друга снимка Алесандра е полулегнала върху дъска за сърф далеч от морския бряг. Тя е облечена с черен бански, а косата й е прибрана под шапка с козирка.

В интервю за списание "Харпърс базар" Амброзио споделя, че не обича да използва силен грим във всекидневието си и когато пътува в родната си Бразилия: "Бразилската красота е много естествена и свежа. Когато съм в Бразилия, се чувствам свързана с природата и използвам възможно най-малко грим. В чантата си имам само слънцезащитен крем, балсам за устни и руж".

Наскоро горещата манекенка представи собствена линия бански костюми. Тя обяви новината отново в социалните мрежи, като публикува няколко снимки, на които позира със свои модели. Любопитно е, че все още не е избрала лице за рекламната кампания, а сама позира с тях. Колекцията се казва Ale by Alessandra и впечатлява с яркост, свежест и сексапил.

Ето част от нея:

 

#Алесандра Амброзио #снимки #плаж #лято #Бразилия #бански

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници