Ангелкова: Познавам Коцев отскоро, не съм се интересувала от работата му

Ангелкова: Познавам Коцев отскоро, не съм се интересувала от работата му

ФБ/Николина Ангелкова

A A+ A++ A

Бившият министър на туризма Николина Ангелкова излезе с позиция във връзка със снимките, разпространени в публичното пространство, на които е в компанията на главния секретар на МВР Живко Коцев и единия от задържаните за контрабанда при акцията в Агенция "Митници" - Стефан Димитров.

"Във връзка с медийни въпроси, коментари и внушения, искам да изясня следното:
Познавам г-н Живко Коцев по-малко от година. За този кратък период сме се виждали както на публични събития, така и по поводи. Никога не съм се интересувала и не знам подробности за работата му. Съжалявам, че името ми се замесва в тази история с политически и МВР привкус. Подчертавам, че нямам информация за дейността на хора, свързани с Коцев", пише тя във Facebook.

"Моята работа е предимно в чужбина, а в България не реализирам никакви професионални дейности, свързани с администрация и институции, за да не създавам фон и спекулации поради биографията ми в изпълнителната власт и политиката. Нямам какво да крия, но отказвам да влизам в политическа интрига и името ми да бъде използвано от политически опоненти в какъвто и да е тълкувателен контекст. Ще съдействам на компетентните органи с истината, ако бъда потърсена", заяви още Ангелкова.

Изтеклите снимки в публичното пространство на обвинените баща и син Марин и Стефан Димитрови, Живко Коцев, Бойко Рашков и Николина Ангелкова са част от материалите по досъдебното производство за контрабандните канали в Агенция "Митници", съобщиха източници на NOVA.

В събота те са били предоставени и пред съда при вземането на мерки за неотклонение на двамата обвинени. От Софийската градска прокуратура отказаха коментар.

#Николина Ангелкова #Агенция Митници #снимки

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Закон и ред
Последно от Закон и ред

Всички новини от Закон и ред »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници