Добра новина: Радина е бременна от Деян?

Добра новина: Радина е бременна от Деян?
Радина май е бременна? Снимки: Поверително от Н.Л.
A A+ A++ A

Дали слуховете, че Радина Кърджилова е бременна от дългогодишното си гадже Деян Донков, могат да се окажат реалност? 

Според в. „Всеки ден“ актрисата вече може да се похвали с леко оформено коремче, което доказва слуховете, че ще става майка. Кърджилова не се притеснява от наедрялата си талия и гордо носи дрехи по себе си, които да очертават формите ѝ.

Приближени до Радина и половинката ѝ Донков разкриват, че бъдещата майка вече е по-спокойна и говори за бременността си, пише таблоида. Като всяка бъдеща майка обаче, това се случвало само пред роднини и приятели. Актрисата все още не знаела какъв ще е полът на бебето, но била толкова щастлива от факта, че ще става майка за първи път, че другото нямало значение за нея. Все пак тя предусещала, че ще има момче.

Кърджилова засега карала лека бременност и именно затова с Донков смятат да изкарат своето лято на каравана в къмпинг „Градина“, където ходят всяка година.

Звездата от „Стъклен дом“ и „Фамилията“ прави близо едногодишни опити да забременее. Според „Всеки ден“ тя имала нелеката участ да преживее един аборт от Деян и сега е на седмото небе, че ще става майка.

#Радина Кърджилова #Деян Донков

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници