Чарли Шийн се нахвърли на Риана в Туитър, нарече я „селски идиот“

Чарли Шийн се нахвърли на Риана в Туитър, нарече я „селски идиот“
Риана предизвика гнева на Чарли Шийн. Снимка: Фейсбук
A A+ A++ A

Чарли Шийн може и да не е известен с ролите си напоследък, но определено умее да запазва медийния шум около себе си с гневни изблици.

Този път обект на неговия гняв стана арендби принцесата Риана.

Причината е, че двамата се засекли в ресторант в Санта Моника в сряда, където чичо Чарли празнувал рождения ден на годеницата си Брет Роси. Когато забелязал, че Риана е в заведението, той й изпратил поздрави и я поканил на масата си да се запознае с изгората му, която била голям фен на Рири.

Барбадоската красавица обаче отхвърлила поканата с оправданието, че „имало твърде много папараци отвън“, което предизвикало бурната реакция на Шийн.

„Останах с много „добро“ впечатление, без значение от рождения ден. Съжалявам, че не сме достатъчно готини, за да получим благоволението на Принцесата (или в случая селския идиот)“, обръща се към Риана гневният годеник в Туитър.

След което напада Рири за розовата й прическа: „Хелоуин е един ден в годината, но ти тестваш маскарадните си костюми всеки ден, а това розово съвсем им отива“, заковава злобно чичо Чарли.

Припомняме, че това не е първият път, в който Чарли Шийн се нахвърля на други звезди. Чарли започна своята онлайн война с Аштън Къчър (неговия заместник в сериала „Двама мъже и половина“) още в началото на 2012 г., когато каза пред сайта TMZ: „Омръзна ми да се преструвам, че играта на Аштън става за нещо. Омръзна ми да лъжа и да се преструвам, че шоуто не е отвратително. Не е лично, просто ми е жал за него. Той просто е заклещен в този лош сюжет“.

#Риана #Чарли Шийн #Аштън Къчър #Брет Роси #Санта Моника

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници