Вижте коя е БГ Риана СНИМКА

Вижте коя е БГ Риана СНИМКА
A A+ A++ A

Както вече добре знаете Сузанита е бременна и скоро ѝ предстои да се срещне с най-голямото щастие в живота си. Преди време тя сподели радостната новина в социалните мрежи, но не след дълго последваха личи драми в любовния ѝ живот с бъдещия баща на детето ѝ Марк Славов. За щастие любовта победи и в момента двамата влюбени са в прекрасни отношения.

И докато ние зорко следим сложните им взаимоотношения, младата двойка реши да замине за Италия, за да покаже на местното население колко са влюбени. Това пътуване бе и удобен повод Сузи да покаже наедрялото коремче в центъра на Милано.

2368480

Сузанита позира в Галерията на Виктор Емануил и пред Миланската катедрала по бял кроп топ, от който гордо се подава изпъкналото коремче. Оголила корем на популярната търговска дестинация, Сузи бе оприличена от своите фенове на легендарната певица Риана.

2368479

Припомняме, че американската изпълнителка се обличаше доста екстравагантно по време на своята бременност и всеки следващ тоалет все повече демонстрираше своята бременност.

Смятате ли, че Сузанита е получила вдъхновение именно от Риана или тя е толкова скандална, че не ѝ е нужен пример, за да направи нещо подобно?

#сузанита #Риана

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай