Бритни отива на съд заради счупен нос

Бритни отива на съд заради счупен нос
Бритни отива на съд, счупила носа на танцьорка. Снимка: www.britney.com
A A+ A++ A

Поппевицата Бритни Спиърс отива на съд по обвинение, че по време на репетиции миналата година е счупила носа на поддържаща танцьорка. Даун Ноел завела дело срещу 32-годишната певица, след като тя случайно я ударила по лицето, докато репетирали на песента Work Bitch.

Инцидентът се случил на 19 август 2013 година в Лос Анджелис. Според танцьорката Бритни пристигнала за репетициите с два часа и половина закъснение в „объркано състояние“. Тя смята още, че певицата имала затруднения с хореографията, макар по нейни думи танцът да бил с основни движения.

По думите на Ноел Спиърс се завъртяла по „небалансиран и безразсъден начин“ и я ударила с ръка в лицето. Според E! News в делото пише, че другите танцьори са чули „пукот“ от счупения нос на пострадалата танцьорка.

След инцидента Бритни казала, че съжалява и че ще поеме медицинските грижи за Даун Ноел. Няколко месеца по-късно се оказало обаче, че тя не спазила обещанието си. По тази причина танцьорката съди певицата за сериозни физически и емоционални щети.

#Бритни Спиърс #Лос Анджелис

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници