Маргарита Михнева: Бях муза на Вежди Рашидов

Маргарита Михнева: Бях муза на Вежди Рашидов
A A+ A++ A

В събота вечерта в предаването на Николета Лозанова – „Поверително от NL“ по TV7, една титанична среща между знаковите лица на разследващата журналистика ще разтърси ефира. За първи път Светослава Рудолф срещу Маргарита Михнева – без цензура и удобни въпроси.

Михнева се връща в средата на 80-те, за да разкрие истината за уволнението си лично от Тодор Живков. В „Поверително от NL“ Михнева разбива мита за интимна връзка между нея и Иван Славков. „Между нас никога не е имало искра. Иван беше момчето, което всички харесват. Аз съм била на 6, когато той е бил на 18 – няма как да  ми трепне сърцето. Години по-късно Иван Славков стана мой кум“, разкри Михнева.

Папараците на Ни Ло тръгват по следите на Пласидо Доминго, който омагьоса публиката по време на първото си посещение в България. В родината на близката му приятелката Райна Кабаиванска той пристига със съпругата си Марта Орнелас. По време на срещата му с родните журналисти бдителните репортери забелязват, че носителят на 11 награди „Грами“ е изключително галантен кавалер и надарен с изтънчено чувство за хумор събеседник. Примата на родната естрада Лили Иванова също попада в папарашките мрежи.

Тази събота предаването ще покаже Георги Илиев такъв, какъвто никой не го е виждал. Главните герои от подземните войни на прехода ще станат свидетели на митичното прострелване на легендарния Фатик по време на сватбата на Георги и Мая Илиеви.

#„Поверително от NL" #Маргарита Михнева

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници