Сандра Бълок е „Изборът на публиката“

Сандра Бълок е „Изборът на публиката“
A A+ A++ A

Актрисата Сандра Бълок е големият победител на наградите „Изборът на публиката“, циментирайки статута си на любимка на феновете.

Джъстин Тимбърлейк, завърнал се на музикалната сцена, след като през последните години се изявяваше основно в киното, доминира в музикалните категории, предаде bTV.

За разлика от престижните филмови, телевизионни и музикални награди „Оскар“, „Златен глобус“, „Еми“ и „Грами“, които се определят от професионалисти, носителите на отличията „Изборът на публиката“ се посочват от фенове, които гласуват в интернет. Тази година за определянето на победителите са подадени над 700 милиона гласа, съобщават организаторите.

49-годишната Сандра Бълок спечели три индивидуални награди - за любима филмова актриса, любима драматична филмова актриса и любима комедийна филмова актриса за ролите си в „Гравитация“ и „Нежна полиция“. Към тях холивудската звезда прибави приза за любима филмова двойка заедно с Джордж Клуни за „Гравитация“.

Лентите „Гравитация“ и „Нежна полиция“ с участието на Сандра Бълок бяха обявени съответно за любим драматичен и комедиен филм.

#Сандра Бълок #Джъстин Тимбърлейк

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници