Джесика Бийл не иска първордния й син да прилича на Джъстин Тимбърлейк

Джесика Бийл не иска първордния й син да прилича на Джъстин Тимбърлейк
Youtube
A A+ A++ A

Джесика Бийл обича музикалните способности на съпруга си Джъстин Тимбърлейк, но когато става дума за сина им Силас, актрисата се надява, че ябълката ще падне много далече от дървото.

"Има много качества, които бих искала той да вземе от Джъстин, но има едно нещо, което не искам за него, наистина не искам да бъде музикант", признава Джесика по време на интервю с News.com.au. Тя продължи: "Бих предпочела нашето бебе да наследи чара на Джъстин и чувството му за хумор!", пише списаниe "Hello".

"Гледам как Джъстин е на върха на неговата кариера. Той работи с много продуценти и прави страхотна музика, обикаля целия свят и това изглежда много просто. Но той работи от много години, за да стигне до мястото, където е ", казва актрисата. Бийл признава, че вече се тревожи за предизвикателствата и препятствията, пред които ще трябва да се изправи Силас, ако следва родителите си в шоубизнеса. "Аз вече си го представям като музикант и това е като, "О, Боже мой!" Като майка мислиш напред в бъдещето и си казваш: "Как да направя най-доброто за него?"

Джесика казва, че ще подкрепя сина си независимо от избора му на кариера, но все пак се надява, че той ще се придържа към по-традиционния маршрут, когато става дума за професията му. - "Просто искам той да бъде инженер или лекар, нещо такова".

#Джесика Бийл #Джъстин Тимбърлейк

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"