Юлиан Вергов и Стефания Колева влязоха в кулинарен дуел

Юлиан Вергов и Стефания Колева влязоха в кулинарен дуел
Юлиан Вергов влезе в кулинарен дуел със Стефания Колева.
A A+ A++ A

Актьорите Юлиан Вергов и Стефания Колева кръстосаха телени бъркалки в кулинарен дуел за 100-годишнината на известна българска фирма за производство на захар.

Дъщерите им Алена и Катерина също премериха сили в кухнята и показаха завидни за възрастта си кулинарни умения. Юлиан Вергов и Алена приготвиха любимия сладкиш от детството на актьора – крем карамел. Стефания Колева и Катерина забъркаха кекс с какао, познат на милиони българи като мраморен кекс.

Звездите споделиха тънкости в приготвянето на сладкиши. Юлиан Вергов сподели, че крем карамелът се прави само с топло мляко, защото със студено се образуват шупли. Стефания Колева показа как се добавя какао за постигане на мраморния ефект на нейния кекс.

Крем карамелът се оказа любимият сладкиш на българите, сочи проучване, проведено в края на миналата година. Кексът е в Топ 3 на сладката класация, макар да отстъпва в предпочитанията на по-младите българи. Според проучването той пък е най-често приготвяният в домашни условия десерт в България.

#Юлиан Вергов #Стефания Колева

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници