Юлиан Вергов с главна роля в новия шести сезон на "Под прикритие"

Юлиан Вергов с главна роля в новия шести сезон на "Под прикритие"

24 часа

A A+ A++ A

Юлиан Вергов влиза в една от главните роли в новия шести созон на "Под прикритие". Това издаде режисьорът Виктор Божинов на пресконференция за продължението на един от най-успешните сериали у нас. Добрата новина за феновете на криминалната поредица е, че и Михаил Билалов се завръща в сериала. Неговият герой Петър Туджаров- Джаро умря в последния сезон, но сега ще се завърне в историята.

Сериалът ще бъде сниман през август тази година и най-вероятно ще бъде излъчен догодина след близо 8-годишно прекъсване.

Друг главен герой, който ще участва и в новия сезон, е на Мариан Вълев - Росен Гацов - Куката.

Сериалът започва да се излъчва за първи път през април 2011 г. и проследява историята на Мартин - млад полицай, който влиза под прикритие в бандата на най-опасния мафиотски бос в България.

Сериалът е продаден и на телевизия „Фокс крайм", а първият сезон е предоставен за излъчване на световния филмов дистрибутор „Ню Филмс Интернешънъл", който разпространява сериала в Китай, Виетнам, цяла Латинска Америка, Германия,
Франция, Великобритания, Полша, Турция. През 2011 г. „Ню Филмс Интернешънъл" обяви, че възнамерява да превърне „Под прикритие" в първия 3D сериал в света,
макар по-късно да не се споменава за развитие на този проект.

#Юлиан Вергов

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Любопитно
Последно от Любопитно

Всички новини от Любопитно »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници