Сапунката няма край! Вергов съди Диана Димитрова за Фейсбук статус СНИМКИ

Сапунката няма край! Вергов съди Диана Димитрова за Фейсбук статус СНИМКИ
A A+ A++ A

Сапунката между актьорите Диана Димитрова и Юлиян Вергов е на път да се разгори с пълна сила отново. Днес екранната д-р Огнянова сподели на профила си дълъг хост, в който обяснавя, че Вергов е завел дело срещу нея за нанесена обида в социалните мрежи.

„Господинът, чак след половин година реши да се почувства обиден, заради думите “РЕЦИДИВИСТ С ПСИХИЧНИ ОТКЛОНЕНИЯ’’ и “ИЗРОД“ от мой фейсбук статус. Написах ги веднага, след като прочетох изявлението му изпратено до медиите на 15-ти март 2023г, с което брутално изманипулира обществото, че съм издевателства над дъщеря му. Бях силно афектирана, но не отричам, че изразих негативната си оценка за поведението му в личната си фейсбук страница. Здравословното ми състояние се влоши и получих хипертонична криза. Наложи да потърся медицинска помощ и имам медицинско свидетелство. Използвах думите “РЕЦИДИВИСТ С ПСИХИЧНИ ОТКЛОНЕНИЯ“ и “ИЗРОД“. И сега ще Ви обясня, защо. Побоят, не е бил само над мен, бил е РЕЦИДИВ още преди мен, заради това го нарекох така. А думата “ИЗРОД“ има преносно значение и означава – човек с ИЗВРАТЕН МОРАЛ. Ще Ви дам няколко примера, чрез официални източници на информация“, пише Димитрова.

Тя помества и снимки, на които е с дъщерята на Юлиян Вергов Али.

Снимка от профила на Диана Димитрова във Фейсбук

„Кажете ми, това момиче, изглежда ли Ви застрашено от мен? Толкова е грозно да използваш собственото си дете в името на кариерата си, че нямам думи“, пише актрисата.

В поста й са поместени множество линкове от публикации в социалните мрежи и различни медии, чрез които се проследява хронологията на възникналия между двамата скандал, след като тя оповести официално, че е станала жертва на насилие на снимачната площадка.

Снимка от профила на Диана Димитрова във Фейсбук

„Съжалявам, но аз няма да бъда съучастник, насилието в България да ескалира всеки ден. НАПРАВИХ СВОЯ ИЗБОР и стоически издържах последствията. Практика в България е жертвата да се наказва повторно, а насилникът да е защитен, особено ако насилникът е известен и с връзки. Това е тъжната действителност в България. Ако господинът беше невинен, отдавна щеше да е завел ДЕЛО ЗА НАБЕЖДАВАНЕ В ПРЕСТЪПЛЕНИЕ, но никога няма да го направи, защото ще се явят свидетели, които ВЕЧЕ ЩЕ НОСЯТ НАКАЗАТЕЛНА ОТГОВОРНОСТ за думите си, за разлика от предварителната проверка в полицията и могат да лежат в затвора за лъжесвидетелстване. Благодаря за подкрепата на жени и мъже, които ме спираха по пътя и ме поздавяваха за смелостта да говоря. Благодаря Ви за стотиците съобщения, в които ми разказахте вашите истории. Благодаря Ви, че не останахте безучастни. Щастлива съм, защото след моето признание, темата за насилието вече не е табу. Знам, че направих добро за да може да се обърне адекватно внимание на следващите жертви и на проблема, като цяло. И резултатът от споделянето на дълго пазената тайна е видим. Също така знам, че няма ненаказано добро. Мисля, че като държава в Европейски съюз, свободата на словото, би трябвало да е право на всеки. Би трябвало в нормалните държави.

Отново ще Ви поканя на делото ЗА ОБИДА ОТ ФЕЙСБУК СТАТУС заведено от господина на 22.02. от 14:30ч. в съдебната зала на Софийски районен съд, 20 – ти наказателен състав, гр. София, бул. „Ген. М. Д. Скобелев” № 23.“, завършва поста си Диана Димитрова.

#Юлиан Вергов #Диана Димитрова #на съд

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Любопитно
Последно от Любопитно

Всички новини от Любопитно »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници