Съквартирантите избират „най-добро другарче“ в Къщата

Съквартирантите избират „най-добро другарче“ в Къщата
Джийсън и Пенка стават тандем в Къщата. Снимка: Нова ТВ
A A+ A++ A

След първите номинации спокойствието в Къщата е сериозно разклатено. Довечера Big Brother ще се постарае да възвърне доброто настроение на съквартирантите, давайки им възможност да се сближат и опознаят.

В новата седмична мисия всяка една от звездите ще трябва да открие свой приятел в шоуто, научавайки колкото е възможно повече за неговия живот. Big Brother ще върне съквартирантите в детските им години, предлагайки специално изработена люлка, на която да се позабавляват и да научат съкровените моменти на своя „най-добър приятел“.

Вече оформилият се тандем между изпълнителя Джийсън Брад Люис и експретендентката за мис Пенка ще се изправи срещу Златка Райкова и Златка Димитрова. В петък екстравангантният певец ще продължи да крие различни вещи на недолюбваната от него Райкова, а кулминацията ще дойде с пъклен план за осуетяване на съня на двете красавици.

Дали Джийсън и Пенка ще бъдат обявени за злосторници, или за съквартирантите с най-голямо чувство за хумор, зрителите ще разберат тази вечер в ефира на Нова ТВ.

#Пенка #Джийсън Брад Люис #BIG Brother ALL Stars #Златка Райкова #Златка Димитрова

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници