Родителите на Карен Хачатрян не отишли на сватбата му с русата Златка - била дърта и шавлива златотърсачка

Родителите на Карен Хачатрян не отишли на сватбата му с русата Златка - била дърта и шавлива златотърсачка
A A+ A++ A

Родителите на Карен Хачатрян не са уважили венчавката на сина си с русата Златка и не са присъствали на тържеството, твърди Уикенд. Причината се крие в това, че изобщо не харесват избора на наследника си. Те не одобряват, че Райкова е по-голяма с почти 10 години от сина им, а още по-малко харесват скандалната й слава, безразборни връзки и това, че има дете от Благо Джизъса.

Именно синът на булката от предната й връзка с Благой носеше халките на младоженците. Разбира се, на сватбата не присъства татко му. Златка и Георгиев са във вражда, след като бившият футболист заряза сексбомбата, за да се хване с два пъти по-младата от него Полина Спасова.

Според източници Хачатрян не работи, но е от богато семейство, което все още го издържа, но не е ясно докога. Като нищо Златка и Карен може да изпаднат в положението на Светлана и Христиан Гущерови. Те са на месечна издръжка от Добромир Гущеров, който отпуска пари според нуждите на многодетното семейство. „Ще видим кога ще спре кранчето за младоженците. Но със сигурност не е приятно да си нежелана снаха, а Златка е такава за пореден път.

Нито родителите на Джизъса одобряваха плеймейтката, нито майките на предишните й мъже я харесваха” – коментират в шоу средите. Галена се появи полугола на сватбата на смуглата двойка с бели зъби. Смядовката, която е само кожа и кости, вдигна градуса на настроението с многобройните си хитове, а по някое време и самата Златка грабна микрофона и запя. Плеймейтката изпълни няколко песни, с които поздрави Карен и след това даде микрофона отново на Азис и Галена.

Светлана Гущерова и мъжът й Христиан бяха на първите маси. Пенсионираната плеймейтка изглеждаше много доволна от сватбата и купона. Присъствали на венчавката разкриха, че блондинката цяла вечер стояла само на минерална вода, като си позволила да пийне чаша шампанско за здравето на младоженците. Мъжът й Христиан не останал доволен от менюто, защото не успяло да го засити и си тръгнал гладен. Наложило се в малките часове на нощта баба Кунка да готви манджи за любимия си зет. Все пак богаташите са останали доволни от сватбата, а Светла е видяла хора, различни от мъжа си, персонала им и Азис. Припомняме, че Златка Райкова и Карен се сгодиха през изминалия октомври. Скоро след това тя обяви, че очаква второто си дете – момченце, което се роди през месец май и носи името на баща си Карен. Бебето също беше неотлъчно до родителите си по време на сватбата, като бе обгрижвано от баба си.

#Златка Райкова #Русата Златка

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Любопитно
Последно от Любопитно

Всички новини от Любопитно »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници