Министър Папазов инспектира ж.п.-инфраструктура

Министър Папазов инспектира ж.п.-инфраструктура
Министърът на транспорта, информационните технологии и съобщенията Данаил Папазов и заместникът му, Петър Киров инспектират железопътни инфраструктурни участъци. Снимка: www.maritime.bg
A A+ A++ A

Министърът на транспорта, информационните технологии и съобщенията Данаил Папазов и заместникът му, Петър Киров инспектират железопътни инфраструктурни участъци, които са с финансиране по Оперативна програма „Транспорт”, съобщиха от транспортното ведомство, предаде Агенция "Фокус".

На ж.п. гара Свиленград министър Папазов ще направи първа копка по Позиция 2 на проекта „Реконструкция и електрификация на железопътната линия Пловдив – Свиленград по коридори IV и IX, фаза 2: участък Първомай – Свиленград”.

На ж.п. гара Нова Загора министърът ще проследи процеса на полагане на стрелки (Позиция 2 на проекта „Рехабилитация на железопътни участъци от железопътната линия Пловдив – Бургас”).

Папазов ще инспектира полагането на железен път в междугарието - Церковски – Карнобат. (Позиция 3 на проекта „Рехабилитация на железопътни участъци от железопътната линия Пловдив – Бургас”).

Заместник-министър Киров ще отпътува от ж.п. гара Карнобат, за да инспектира новоположен ж.п. път по линията Карнобат – Дългопол.

#Данаил Папазов #Петър Киров #Нова Загора #Карнобат #Дългопол #Церковски #Пловдив #Бургас

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Транспорт
Последно от Транспорт

Всички новини от Транспорт »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници