Евгений Дайнов: Управляваше ни глутница

Евгений Дайнов: Управляваше ни глутница
Загубвайки властта, ГЕРБ сами се хванаха за гушите и беше ясно, че който е с по-слаби нерви, напуска потъващия кораб, коментира Евгений Дайнов. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

„Поставя се начало на погрома, който ще понесе ГЕРБ на изборите, доказва се истината, че до този момент са ни управлявали не политици, а глутница, която е имала единствената цел да прахосва“, обяви политологът Евгений Дайнов пред агенция „Фокус“.

Дайнов коментира твърденията на бившия земеделски министър Мирослав Найденов, че всички министри от кабинта „Борисов“ са подслушвани по нареждане на Цветан Цветанов, които по думите му не са сценарий на ГЕРБ.

„Прекалено сложна е схемата няколко милиционери да се съберат и да решат да разгърнат подобна информация насред предизборна кампания, че да отстрелят Цветанов, а Бойко да се върне на бял кон“, смята политологът.

По думите му това не е по силите на „милиционерските мозъци“.

„Очевидно е, че Мирослав Найденов някъде се е скарал със своите събратя по глутница и направи очевидното – вдигна патърдия, за да стане видим и да бъде защитен от държавните органи“, посочи политологът.

„Загубвайки властта, ГЕРБ сами се хванаха за гушите и беше ясно, че който е с по-слаби нерви, напуска потъващия кораб“, коментира Дайнов.

По думите му днес Мирослав Найденов е повторил действията на депутата от ГЕРБ Емил Димитров, който преди известно време е съобщил, че „се е скарал с гербаджиите и е избягал извън България“.

#Евгений Дайнов #Мирослав Найденов #Цветан Цветанов #Емил Димитров

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Избори 2013
Последно от Избори 2013

Всички новини от Избори 2013 »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници