Яне Янев: Изявлението на Костов спрямо Константинов е личностно

Яне Янев: Изявлението на Костов спрямо Константинов е личностно
Лидерът на РЗС смята, че Константинов е доказан професионалист и перфектен математик, а натискът срещу него не може да продължава пред премиера Райков. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

„Изявлението на Иван Костов не е политическо и не е принципно, а е личностно“, заяви лидерът на РЗС Яне Янев по повод твърдението на Костов, че „Информационно обслужване“ можело да не участва в преброяването на гласовете от предстоящите избори.

От РЗС обмислят да призоват гражданите да защитят професионалист като Михаил Константинов, шеф на агенция „Информационно обслужване“, ако натискът за отстраняването му продължи, съобщи „Фокус“.

„Михаил Константинов многократно е изразявал своята гражданска позиция спрямо действията на Костов към СДС и разцеплението в старата десница“, коментира Янев.

Според него Костов иска да отмъщава лично на Константинов, което е „некоректно и дълбоко непочтено“.

Лидерът на РЗС смята, че Константинов е доказан професионалист и перфектен математик, а натискът срещу него не може да продължава пред премиера Райков.

„Той е един от малкото критици на всички власти. Неговата позиция винаги е била по-различна от казионните коментатори и той никога не е криел убежденията си. Сега да се организира цялостна кампания за отстраняването му е изключително нелепо“, каза още Яне Янев.

#Яне Янев #Михаил Константинов #Информационно обслужване #Иван Костов

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Вътрешна политика
Последно от Вътрешна политика

Всички новини от Вътрешна политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници