Най-мащабния фестивал „Lost in Hills“ обявява своята двуднена програма

Най-мащабния фестивал „Lost in Hills“ обявява своята двуднена програма
A A+ A++ A

Пловдив, България – Най-мащабния фестивал „Lost in Hills“ обявява своята двуднена програма с над 40 артисти на три сцени за изданието си през 2024 г.

Разположена на фона на живописния хълм Бунарджика в Пловдив, тази двудневна феерия обещава несравнимо сливане на електронна музика и естествено великолепие, завладяващо присъстващите на 8 и 9 юни.

След забележителния успех на своето встъпително издание, музикалният фестивал "Lost in Hills" се завръща триумфално, издигайки изживяването до нови висоти. Сгушен сред внушителната природа на хълм Бунарджика, този спектакъл на открито ще бъде озвучен от единствената по рода си система на Funktione ONE – EVO X + F124. Аудио – визуалния спектакъл е проектиран от експерти които ще пристигнат за събитието от Англия, Франция и Маями.

LOST in HILLS привлича музикални ентусиасти и любители на природата, като ги кани да се потопят в едно незабравимо пътешествие. Впускайки се в звукова одисея, присъстващите ще бъдат третирани със звезден състав както от международни светила, така и от местни таланти. От очарователните ритми на Eli Rojas, произхождащи от Ибиса, до пулсиращите ритми на италианския афро хаус виртуоз Simone Vituillo, групата е пълна с разнообразни таланти. Към плеадата от DJ се присъединяват Buba Brothers от Португалия, Fantoo от Унгария и талантливия французин Fred Lenix, известен с изданията си за уважавани лейбъли като Drumcode и Ellum. Добавяйки местен привкус към микса, "Lost in Hills" гордо представя съзвездие от български артисти, включително динамичното дуо Pacho & Pepo, визионерът Steven и еклектичният Peppou.

С участието на Bultech, Dan Tanev, Vanina, Zlatina Dimitrova, Shosho, Max & Danny, Monita, Yory и много други. Фестивалът празнува жизнения гоблен на електронната музикална сцена в България. С нарастването на очакванията и нарастването на вълнението, "Lost in Hills" ще даде традиционно възможност за изява на млади и порастващи артисти, които ще мога да кандидатстват в два DJ конкурса обявени в сайта на организаторите. За повече информация и билети посетете: www.lostinhills.bg

"Lost in Hills": Създаден през 2023 фестивалът "Lost in Hills" е завладяващ празник на електронната музика, разположен сред спиращия дъха пейзаж на хълм Бунарджика в Пловдив, България. Куриран да вдъхновява и ободрява, фестивалът показва еклектична смесица от международни хедлайнери и местни таланти, създавайки незабравими моменти на музикално откритие и връзка.

#Пловдив

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Култура
Последно от Култура

Всички новини от Култура »

Акценти

Анкета

Одобрявате ли забраната за реклама на хазарт в медиите