Култовият DJ Diass „SACRED SECRET” - Epizode 3 на крепостта Баба Вида

Култовият DJ Diass „SACRED SECRET” - Epizode 3 на крепостта Баба Вида

  „ДИ ДЖЕЙ ЮНИВЪРС” ЕООД  

A A+ A++ A

Българският артист - ди джей и продуцент Diass, записа епизод 3 на своята музикално-културна концепция за събития "SACRED SECRET” на легендарната крепост Баба Вида в град Видин.

Снимка: „ДИ ДЖЕЙ ЮНИВЪРС” ЕООД

Община Видин и "Ивент Мастърс” подкрепиха идеята за осъществяването на проекта и са основен партньор на музикалния лейбъл "DJ UNIVERSE" за осъществяването на продукцията.

"SACRED SECRET” е музикално-културна концепция за събития с цел популяризиране на България и нейните единствени по рода си природни местности и културно-исторически паметници.

Diass засне „SACRED SECRET” - Epizode 3 на „Баба Вида”
Снимка: „ДИ ДЖЕЙ ЮНИВЪРС” ЕООД

Музикалното събитие премина под формата на диджей-сет на живо на популярния български DJ и продуцент Diass, като стиловата насоченост бе мелодична електронна музика с преобладаващи етно мотиви и вокали.

Изпълнението бе записано с 4 професионални камери от различни гледни точки - 1 камера в движение и 1 дрон, който засне случващото се от небе и прихвана в мащаб величествеността на Баба Вида. Времетраенето на видеопродукцията е около 70 минути. След обработка и смесване на сета, видеоклипът ще се използва за промотиране както на значимата историческа локация на град Видин, така и на творчеството на Diass. Готовият видео сет ще се популяризира в интернет пространството на страниците на Община Видин и Diass.

Снимка: „ДИ ДЖЕЙ ЮНИВЪРС” ЕООД

"Като хора, които обичат и ценят своята страна, носят в сърцето си историята ни и искат да популяризират всичко красиво и българско, искаме сърдечно да благодарим на нашите партньори - Община Видин в лицето на кмета д-р Цветан Ценков, на Регионален Исторически Музей Видин, както и на всички от екипа, осъществил трети епизод на "Sacred Secret” - Крепост "Баба Вида” в град Видин”, изказаха своята благодарност DJ Diass и Теди Джорджо.


#DJ Diass

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Култура
Последно от Култура

Всички новини от Култура »

Акценти

Анкета

Ще състави ли правителство?