Линда Петкова откри сезона на козунаците, ето колко струват

Линда Петкова откри сезона на козунаците, ето колко струват

фейсбук

A A+ A++ A

"Готови сме за козунаци 2024!"

Така Линда Петкова “откри" сезона на сладките тестени изделия, типични за трапезата на Великден. Припомняме, че жената на Кирил Петков има малка сладкарница в центъра на София, в която предлага безглутенови вкуснотии и както всяка година и тази съобщи на последователите си в социалните мрежи, че вече приемат поръчки.

От тефтера на баба: Традиционна българска рецепта за телешко месо за Великден

Тази година предлагат три вида козунаци - със стафиди и цитрони, с натурален шоколад и бадеми или шипков мармалад и орехи. Има малки по 450 г и големи по 950 г. Малките са по 34 лв., а големите - 59 лв.

Потребители в социалните мрежи и този път не пропуснаха да изразят възмущението си от цените, а и не само, пише "Фокус".

Бързо, лесно, вкусно: Козунак с квас за Великден

- “Възмутена съм, дори в Белгия няма такава скъпотия....госпожо Петкова, нямам думи";

- “Нали разбирате, че без глутен означава без бяло брашно, а без бяло брашно няма конци, а без конци имаме кекс и нищо общо с козунак?", пишат в мрежите.

Козунаците са направени с масло, мляко, кафява захар, яйца, безглутеново брашно, мая, кора от лимон и канела и са подходящи за хора с алергия към глутен, уверяват в публикация на Facebook страницата на сладкарницата. А бройките са много ограничени.

#Линда Петкова #Кирил Петков - Линда Петкова

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници