Помните ли Пламен със „златната” пържола за 650 лв.? Порка и фучи с със 184 км/ч ВИДЕО, СНИМКИ

Помните ли Пламен със „златната” пържола за 650 лв.? Порка и фучи с със 184 км/ч ВИДЕО, СНИМКИ

Фейсбук

A A+ A++ A

Помните ли Пламен Пържолата от търговищкото село Беломорци? Той се прочу с трите "златни" пържоли от рибай стек, за които плати 650 лв. заедно с бакшиша във варненско заведение. Тогава култовият бизнесмен сам снима видео и се похвали в интернет, предизвиквайки истински фурор.

Този път любителят на тежки софри и кръшни ритми надмина всички граници, снимайки се сам как пие отлежало уиски от бутилката, докато шофира ултрамодерен тузарски джип за 200 бона. Пламен заснема 10-минутни клипове, в които смело надига шишето и отпива глътки на фона на люта чалга.

Наздраве зад волана.

Погледът е премрежен.

В същото време до него се вози младо момче, което му асистира с бутилката, а на задната седалка е семейството му. Видимо никой няма сложен предпазен колан, а времето навън е дъждовно и чистачките не спират да работят.

Пламен на няколко пъти заснема и километража, който удря 184 км/ч, а на моменти наближава 200. Не пропуска да обърне камерата и към себе си, за да покаже как пали цигара и на няколко пъти надига шишето със скъпарско уиски, припявайки си ромски мелодии.

Показва как шофира със 184 км/ч.

Авер му асистира с уискито.

Клиповете са публикувани на 12 март, два дни преди рождения ден на дъщерята на Пламен - Мелиса, чийто празник таткото превръща в истински фурор - нещо средно между сватба и абитуриентски бал.

Това съвсем не е първият път, в който познатият като Ерджан в родното си село Беломорци край Варна бизнесмен се снима зад волана без колан и с висока скорост. Както "България Днес" писа по-рано, мъжът публикува 14-минутен клип през ноември м.г., по време на който баровецът си припява люти чалга песни за бързи коли и хубави жени. Кара само в лявата лента и другите автомобили се дърпат вдясно, за да му направят място. Пламен снима постоянно и километража, който в един момент заковава 195 км/ч.

Шофира тузарски "Мерцедес". Снимка: Фейсбук

Пламен: Цяла Европа говори за мен, викат ми Пържолата
Пред къщата си в Беломорци, на която е изписал на латиница Semeystvo jivee mi se. Снимка: Фейсбук

Почти няма ден, в който любителят на купони да не снима как шофира без колан с висока скорост или седи на отрупани маси с квалитетни напитки и мезета, а ромски оркестри му свирят на ухо, пише "България днес".

Снимки: Стоп кадри/ФЕЙСБУК

#Пламен Пържолата

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници