Пламен Пържолата, който хвърли 600 кинта за стек, живее като баровец, работейки ето това

Пламен Пържолата, който хвърли 600 кинта за стек, живее като баровец, работейки ето това
A A+ A++ A

Прочулият се като Пламен Пържолата заради скъпарските парчета месо, за които плати 600 лв. в заведение във Варна, трупа пачки в Нидерландия от бизнес с бране на ябълки.

Цялото семейство на Пламен, или Ерджан, както е по-известен бохемът в родното си търговищко село Беломорци, е ангажирано с доходоносния бизнес зад граница. В Нидерландия Пламен изкарва добри пари, с които е съумял да си купи къща и да измести цялото си семейство там, докато тече сезонната работа.

Наред с това Ерджан плаща добре на работници от неговото село и околията да пътуват до Нидерландия и да се ангажират с отглеждането, брането, сортирането и транспорта на плодовете. Те вече са се прибрали по родните домове у нас, а само Пламен и семейството му се очаква до дни също да си дойдат, сподели пред "България Днес" кметът на китното селце Христо Илиев.

Мъжът, който публикува видео с колосална сметка за три пържоли, живее в същински палат в Беломорци и мнозина се съмняват, че единствено бизнесът с ябълки му носи толкова големи печалби. Семейството има висок стандарт на живот и обича да го демонстрира. Самият Пламен често се снима по баровски ресторанти, а на фотосите членове на фамилията размахват чудовищни пачки с евро. В друг случай Пържолата посипва с банкноти фолкпевицата Райна.

Самият Пламен се хвали с огромна бяла лимузина пред къщата си и надпис на латиница "Semeystvo jivee mi se" върху фасадата на къщата му в необароков стил.

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Любопитно
Последно от Любопитно

Всички новини от Любопитно »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници